Povezane vesti
"Tada sam htela da umrem": Našoj pevačici bivši oduzeo dete, otkrila kako je izgledala borba za starateljstvo
Mondo 16.08.2026
Popularna pevačica Indira Radić je rodila sina Severina kada je imala 25 godina, a o njenom bivšem mužu se ništa ne zna. Indira je u jednom intervjuu za medije svojevremeno otkrila da je nakon razvoda sa bivšim suprugom prošla kroz veoma težak period… »
"Htela sam da umrem": Naša pevačica o mukotrpnoj borbi kroz koju je prošla kada joj je bivši muž oduzeo dete
Nova 16.08.2026
Popularna pevačica Indira Radić je rodila sina Severina kada je imala 25 godina, a o njenom bivšem mužu se ništa ne zna. Indira je u jednom intervjuu za medije svojevremeno otkrila da je nakon razvoda sa bivšim suprugom prošla kroz veoma težak period… »
Ceca s tugom u očima progovorila o Arkanu: "Bez obzira na bolan put kroz koji sam prolazila..." Svi gledaju u jedno (video)
Kurir 16.08.2026
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svojevremeno je sa velikom tugom govorila o pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je ubijen 2000. godine. Tom prilikom otkrila je šta bi mu rekla kada bi imala priliku da mu se još jednom obrati. Pevačica je… »
Vesti dana »
'Nisam udario odbornicu, ni bilo koju ženu', tvrdi gradonačelnik Beograda
BBC News pre 28 minutajoš 170 povezanih
Viz er pozdravio odluku, aviokompanija će zadržati bazu u Srbiji
Forbes pre 23 minutajoš 25 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 1 satjoš 7 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih