Povezane vesti
Ronaldo: Ovo će verovatno da bude moja poslednja sezona
RTV pre 2 sata
RIJAD - Kapiten Al Nasra i portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nagovestio je mogućnost da bi mogao da završi igračku karijeru na kraju sezone 2026/2027, preneo je danas španski As. Ronaldo (41) ima ugovor sa Al Nasrom do 30. juna… »
Ronaldo najavio: Ovo će verovatno biti moja poslednja sezona
Sport klub pre 1 sat
Kapiten Al Nasra Kristijano Ronaldo nagovestio je mogućnost da bi mogao da završi igračku karijeru na kraju sezone 2026/2027. Ovaj 41 – godišnji superstar ima ugovor sa Al Nasrom do 30. juna 2027. godine. „Isplanirao sam potpuno svoju budućnost. Ovo će… »
Ronaldo najavio kraj karijere: Ovo je verovatno moja poslednja godina u fudbalu
Euronews pre 1 sat
Kristijano Ronaldo prvi put je vrlo direktno govorio o trenutku kada će staviti tačku na jednu od najblistavijih karijera u istoriji fudbala. Portugalski superstar i igrač Al Nasra ne planira da još dugo ostane na terenu i priznaje da se oproštaj polako… »
Ronaldo otkrio kada završava karijeru!
B92 pre 1 sat
Kristijano Ronaldo najavio je da bi predstojeća sezona mogla da bude poslednja u njegovoj profesionalnoj karijeri, čime bi jedan od najboljih fudbalera svih vremena stavio tačku na put koji traje već četvrt veka. Portugalac, koji ima 41 godinu, u… »
Kristijano Ronaldo otkrio kada završava karijeru
Telegraf pre 1 sat
Kristijano Ronaldo mogao bi da se oprosti od profesionalnog fudbala već narednog leta. Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, koji je nedavno napunio 41 godinu, otkrio je da je pred njim verovatno poslednja sezona u karijeri. Ronaldo je o tome… »
Ronaldo najavio kraj karijere: Ovo će biti verovatno moja poslednja sezona
RTS pre 2 sata
Kapiten Al Nasra i portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nagovestio je mogućnost da bi mogao da završi igračku karijeru na kraju sezone 2026/2027. Kristijano Ronaldo (41) ima ugovor sa Al Nasrom do 30. juna 2027. godine, ali je najavio… »
Kristijano Ronaldo nagovestio kraj karijere: "Ovo će verovatno da bude moja poslednja sezona"
Dnevnik pre 2 sata
Kapiten Al Nasra i portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nagovestio je mogućnost da bi mogao da završi igračku karijeru na kraju sezone 2026/2027, preneo je španski As. Ronaldo (41) ima ugovor sa Al Nasrom do 30. juna 2027. godine… »
Oženio se i odlučio da se penzioniše! To je to: Kristijano Ronaldo saopštio kada završava karijeru i šta će raditi posle…
Kurir pre 3 sata
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo otkrio je u intervjuu za magazin "Vog" da je kraj njegove karijere veoma blizu. Ronaldo, koji se nedavno oženio, poručio je da je najverovatnije u poslednjoj godini karijere. "Ovo je verovatno moja poslednja godina… »
Ronaldo šokirao planetu! Portugalac završava karijeru, evo i kada!
Večernje novosti pre 2 sata
Navijači jednog od najboljeg fudbalera u istoriji ostali u neverici. FOTO: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia Kapiten Al Nasra i portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo nagovestio je mogućnost da bi mogao da završi igračku karijeru na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 33 povezane
Lazić: Paljenje automobila tužioca je klasično mafijaško upozorenje i prvi korak
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Zemljotres u Indoneziji: 53 žrtve i proglašeno vanredno stanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
Andrej plivao do srebra: Pogledajte snimak lude trke u kojoj je Barna postao vicešampion Evrope
Kurir pre 46 minutajoš 36 povezanih
Skoro svi požari u Srbiji lokalizovani ili ugašeni: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih