Povezane vesti
Tanja Savić progovorila o svadbi sa Mukijem: Jedna stvar joj je posebno važna: Nisam više klinka...
Kurir pre 3 sata
Tanja Savić uživa u ljubavi i skladnoj vezi sa izabranikom Muhamed Muki Bešić, a sada su ih novinarske ekipe srele na beogradskom aerodromu, po povratku sa putovanja. Tanja je, kao i uvek, izgledala kao prava dama, bez trunke šminke, istakavši svoju… »
Tanja Savić progovorila o svadbi sa Mukijem, pa otkrila šta je rodbina zamerila: "Na koži sam osetila..."
Telegraf pre 4 sati
Pevačica Tanja Savić i njen emotivni izabranik Muhamed Muki Bešić uživaju u skladnoj vezi, a mnogi se pitaju kada će stati na ludi kamen. Ipak, o tome još nema naznaka. Njih dvoje su se nedavno provodili na svadbi kod Tanjinog brata, a pevačica je sada… »
(Video) "Bitno mi je da su mi deca živa i zdrava, o tome ne razmišljam" Tanja Savić progovorila o svadbi sa Mukijem, pa…
Blic pre 4 sati
Tanja Savić i njen partner Muhamed Bešić viđeni su na beogradskom aerodromu po povratku sa puta. Pevačica je bila ležerno obučena u zemljane tonove i nosila je šešir, bez šminke i raspoložena. Tanja Savić i njen emotivni izabranik Muhamed Muki Bešić… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
Tužilac iz Valjeva: Paljenje auta izvedeno u sadejstvu sa medijskim progonom kojem sam izložen poslednjih 10 dana
N1 Info pre 1 satjoš 39 povezanih
Život u Deliblatskoj peščari na požarištu: Torbe spakovane, creva i baloni spremni ako vatra ponovo dođe
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Novi bilans zemljotresa u Indoneziji: Poginule 53 osobe, 135 povređenih i hiljade raseljenih
Beta pre 7 satijoš 28 povezanih
Poznato koliko novca je zaradio Barna osvajanjem srebra na EP u plivanju
Nova pre 14 minutajoš 45 povezanih