Povezane vesti

"Toliko sam psihički patila da sam izgubila dete" Ava Karabatić objavila fotografije povreda pa se slomila: "Očajnički sam…

"Toliko sam psihički patila da sam izgubila dete" Ava Karabatić objavila fotografije povreda pa se slomila: "Očajnički sam…

Blic pre 6 sati
Ava Karabatić je javno govorila o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je trpela od bivšeg verenika. Glavni razlog zašto je tolerisala zlostavljanje bila je njena očajnička želja da postane majka. Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić… »
"Toliko sam patila da sam izgubila dete" Ava Karabatić objavila šok fotografiju, ima ogromnu masnicu ispod oka

"Toliko sam patila da sam izgubila dete" Ava Karabatić objavila šok fotografiju, ima ogromnu masnicu ispod oka

Telegraf pre 6 sati
Starleta Ava Karabatić ponovo se našla u centru pažnje nakon što je javnosti predstavila svoju najbolniju ispovest do sada. Bivša rijaliti igračica koja je optužila svog bivšeg verenika za fizičko i psihičko zlostavljanje, podelila je novu fotografiju… »
"Nadala sam se trudnoći": Ava pokazala povrede i priznala zbog čega je trpela nasilje, iznela potresne detalje

"Nadala sam se trudnoći": Ava pokazala povrede i priznala zbog čega je trpela nasilje, iznela potresne detalje

Mondo pre 7 sati
Starleta Ava Karabatić ponovo se našla u centru medijske pažnje nakon što je objavila dosad neviđenu fotografiju povreda koje je, kako tvrdi, pretrpela od strane bivšeg verenika. U potresnom obraćanju javnosti, Ava je otvoreno progovorila o nasilju kroz… »
"Trpela sam nasilje jer sam se nadala trudnoći" Ava Karabatić pokazala povrede i iznela potresnu ispovest (foto)

"Trpela sam nasilje jer sam se nadala trudnoći" Ava Karabatić pokazala povrede i iznela potresnu ispovest (foto)

Kurir pre 8 sati
Ovih dana se starleta Ava Karabatić nalazi u centru pažnje, nakon što je u javnost iznela da je pretrpela nasilje, a za to optužuje bivšeg verenika. Ovog puta je podelila fotografiju povreda, koju ranije nismo imali prilike da vidimo. Uz to, Ava je… »

Vesti dana »