Povezane vesti
"Toliko sam psihički patila da sam izgubila dete" Ava Karabatić objavila fotografije povreda pa se slomila: "Očajnički sam…
Blic pre 6 sati
Ava Karabatić je javno govorila o fizičkom i psihičkom zlostavljanju koje je trpela od bivšeg verenika. Glavni razlog zašto je tolerisala zlostavljanje bila je njena očajnička želja da postane majka. Starleta i bivša rijaliti učesnica Ava Karabatić… »
"Toliko sam patila da sam izgubila dete" Ava Karabatić objavila šok fotografiju, ima ogromnu masnicu ispod oka
Telegraf pre 6 sati
Starleta Ava Karabatić ponovo se našla u centru pažnje nakon što je javnosti predstavila svoju najbolniju ispovest do sada. Bivša rijaliti igračica koja je optužila svog bivšeg verenika za fizičko i psihičko zlostavljanje, podelila je novu fotografiju… »
"Nadala sam se trudnoći": Ava pokazala povrede i priznala zbog čega je trpela nasilje, iznela potresne detalje
Mondo pre 7 sati
Starleta Ava Karabatić ponovo se našla u centru medijske pažnje nakon što je objavila dosad neviđenu fotografiju povreda koje je, kako tvrdi, pretrpela od strane bivšeg verenika. U potresnom obraćanju javnosti, Ava je otvoreno progovorila o nasilju kroz… »
"Trpela sam nasilje jer sam se nadala trudnoći" Ava Karabatić pokazala povrede i iznela potresnu ispovest (foto)
Kurir pre 8 sati
Ovih dana se starleta Ava Karabatić nalazi u centru pažnje, nakon što je u javnost iznela da je pretrpela nasilje, a za to optužuje bivšeg verenika. Ovog puta je podelila fotografiju povreda, koju ranije nismo imali prilike da vidimo. Uz to, Ava je… »
Vesti dana »
Adriana Vilagoš osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Birmingemu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih
SRCE Valjevo: Paljenje automobila tužioca Vujičića direktan vid zastrašivanja
Beta pre 5 satijoš 44 povezane
Andrej Barna osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Parizu
Naslovi.ai pre 4 satijoš 57 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 7 satijoš 36 povezanih