Povezane vesti
Asmin pred suočavanje sa Carem objavio šok prepisku - sadržaj je skandalozan: "Krenuo sam, obuci haltere"
Telegraf pre 22 dana
Rijaliti igrači Asmin Durdžić i Filip Car dogovaraju susret, o čemu se naširoko priča, da bi se sad po ko zna koji put javno oglasili povodom istog. - Krenuo sam ti za Beograd! - pisao je Car u porukama, pa je nastavio: "Vidimo se, obuci štikle i… »
(Foto) "Krenuo sam u Beograd, obući haltere" Isplivala skandalozna prepiska Asmina i Cara, pljušte pretnje
Kurir pre 22 dana
Asmin Durdžić i Filip Car ponovo su u centru pažnje zbog najavljenog susreta, o kojem se već neko vreme naširoko priča, a sada su se obojica još jednom javno oglasili tim povodom. - Krenuo sam ti za Beograd! - pisao je Car u porukama, pa je nastavio: -… »
"Krenuo sam, obući haltere" Asmin pred suočavanje sa Carem pokazao njihovo dopisivanje! Sadržaj je skandalozan: "Smeće debelo"…
Blic pre 22 dana
Asmin ga optužuje da umesto da bude sa ćerkom, traži pažnju na društvenim mrežama i prosi poklone. Obostrane uvrede postaju sve teže, uz javno pranje prljavog veša i omalovažavanje. Asmin Durdžić i Filip Car dogovaraju susret, o čemu se naširoko priča… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Konaković produbljuje tenzije, nećemo učestvovati u spirali eskalacije
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
SPS ide na izbore u koaliciji sa JS, SDPS i Zelenima
Serbian News Media pre 20 minutajoš 23 povezane
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 3 satajoš 21 povezana
Odnosi Izraela i Velike Britanije na ivici pucanja: "Imamo neprijateljski nastrojenu laburističku vladu koja stalno deluje protiv Tel Aviva"
Kurir pre 55 minutajoš 28 povezanih