Povezane vesti

Asmin pred suočavanje sa Carem objavio šok prepisku - sadržaj je skandalozan: "Krenuo sam, obuci haltere"

Asmin pred suočavanje sa Carem objavio šok prepisku - sadržaj je skandalozan: "Krenuo sam, obuci haltere"

Telegraf pre 22 dana
Rijaliti igrači Asmin Durdžić i Filip Car dogovaraju susret, o čemu se naširoko priča, da bi se sad po ko zna koji put javno oglasili povodom istog. - Krenuo sam ti za Beograd! - pisao je Car u porukama, pa je nastavio: "Vidimo se, obuci štikle i… »
(Foto) "Krenuo sam u Beograd, obući haltere" Isplivala skandalozna prepiska Asmina i Cara, pljušte pretnje

(Foto) "Krenuo sam u Beograd, obući haltere" Isplivala skandalozna prepiska Asmina i Cara, pljušte pretnje

Kurir pre 22 dana
Asmin Durdžić i Filip Car ponovo su u centru pažnje zbog najavljenog susreta, o kojem se već neko vreme naširoko priča, a sada su se obojica još jednom javno oglasili tim povodom. - Krenuo sam ti za Beograd! - pisao je Car u porukama, pa je nastavio: -… »
"Krenuo sam, obući haltere" Asmin pred suočavanje sa Carem pokazao njihovo dopisivanje! Sadržaj je skandalozan: "Smeće debelo"…

"Krenuo sam, obući haltere" Asmin pred suočavanje sa Carem pokazao njihovo dopisivanje! Sadržaj je skandalozan: "Smeće debelo"…

Blic pre 22 dana
Asmin ga optužuje da umesto da bude sa ćerkom, traži pažnju na društvenim mrežama i prosi poklone. Obostrane uvrede postaju sve teže, uz javno pranje prljavog veša i omalovažavanje. Asmin Durdžić i Filip Car dogovaraju susret, o čemu se naširoko priča… »

Vesti dana »