Повезане вести

Асмин пред суочавање са Царем објавио шок преписку - садржај је скандалозан: "Кренуо сам, обуци халтере"

Асмин пред суочавање са Царем објавио шок преписку - садржај је скандалозан: "Кренуо сам, обуци халтере"

Телеграф пре 4 сати
Ријалити играчи Асмин Дурџић и Филип Цар договарају сусрет, о чему се нашироко прича, да би се сад по ко зна који пут јавно огласили поводом истог. - Кренуо сам ти за Београд! - писао је Цар у порукама, па је наставио: "Видимо… »
(Фото) "Кренуо сам у Београд, обући халтере" Испливала скандалозна преписка Асмина и Цара, пљуште претње

(Фото) "Кренуо сам у Београд, обући халтере" Испливала скандалозна преписка Асмина и Цара, пљуште претње

Курир пре 5 сати
Асмин Дурџић и Филип Цар поново су у центру пажње због најављеног сусрета, о којем се већ неко време нашироко прича, а сада су се обојица још једном јавно огласили тим поводом. - Кренуо сам ти за Београд! - писао је Цар у… »
"Кренуо сам, обући халтере" Асмин пред суочавање са Царем показао њихово дописивање! Садржај је скандалозан: "Смеће дебело"…

"Кренуо сам, обући халтере" Асмин пред суочавање са Царем показао њихово дописивање! Садржај је скандалозан: "Смеће дебело"…

Блиц пре 5 сати
Асмин га оптужује да уместо да буде са ћерком, тражи пажњу на друштвеним мрежама и проси поклоне. Обостране увреде постају све теже, уз јавно прање прљавог веша и омаловажавање. Асмин Дурџић и Филип Цар договарају сусрет, о… »

Вести дана »