Povezane vesti
Kristijano Ronaldo najavio da će „verovatno“ završiti fudbalsku karijeru nakon ove sezone
Forbes pre 2 sata
Portugalska fudbalska legenda i milijarder Kristijano Ronaldo rekao je da će mu ovo „verovatno“ biti poslednja godina profesionalnog bavljenja fudbalom. Nagovestio je time da planira da okonča svoju 24 godine dugu karijeru, tokom koje je postao… »
Ronaldo ima plan nakon završetka karijere: "Iza mene je 25 godina sa mnogo odricanja"
Dnevnik pre 2 sata
Kristijano Ronaldo je otkrio da već ima plan za period nakon završetka karijere. Njegov ugovor sa saudijskim Al Nasrom ističe u junu naredne godine, a Portugalac ne očekuje da će potpisati novi. "Imam budućnost potpuno isplaniranu. Imam toliko stvari… »
Ronaldu dosta fudbala: "Iza mene je 25 godina sa mnogo odricanja"
B92 pre 2 sata
Kristijano Ronaldo je otkrio da već ima plan za period nakon završetka karijere. Njegov ugovor sa saudijskim Al Nasrom ističe u junu naredne godine, a Portugalac ne očekuje da će potpisati novi. "Imam budućnost potpuno isplaniranu. Imam toliko stvari… »
Bomba iz fudbalskog sveta: Ronaldo najavio kraj karijere
IndeksOnline pre 4 sati
Kristijano Ronaldo nagovestio je da se približava kraju profesionalne fudbalske karijere, poručivši da bi naredni period mogao da bude njegov poslednji na terenu. Portugalac, koji ima 41 godinu, rekao je da će ovo verovatno biti njegova poslednja godina… »
Ronaldo: Ovo je verovatno moja poslednja sezona
Sputnik pre 7 sati
Kristijano Ronaldo, proslavljeni portugalski fudbaler, otkrio je da bi tekuća sezona mogla da bude i njegova poslednja u legendarnoj igračkoj karijeri. Kristijano Ronaldo ima ugovor sa Al Nasrom do leta naredne godine, a tada bi ujedno mogao da stavi… »
‘Verovatno moja poslednja godina’: sveže oženjeni Ronaldo najavljuje penziju
Danas pre 17 sati
Samo nekoliko dana pošto se jedan od najboljih fudbalera svih vremena, 41-godišnji Kristijano Ronaldo venčao sa dugogodišnjom partnerkom, manekenkom Georginom Rodrigez (32), najavljuje i penziju. Ronaldo kaže da će ova sezona verovatno biti njegova… »
Ronaldo: Ovo će verovatno biti moja poslednja godina u fudbalu
Danas pre 19 sati
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nagovestio je da bi na kraju aktuelne sezone mogao da završi fudbalsku karijeru. Četrdesetjednogodišnji fudbaler svestan je da se bliži kraj njegove karijere. U intervjuu za „ Vog“ nagovestio je da bi aktuelna… »
Vesti dana »
uživo Bliski istok na ivici nove eskalacije: Tramp preti Omanu, Huti napali saudijske brodove, Iran najavljuje „iznenađenja“
NIN pre 11 minutajoš 27 povezanih
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 24 povezane
Dve grupe lekova od danas jeftinije uz recept - država pokriva od 50 do 70 odsto cene
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih