Povezane vesti

Neverovatan preokret u Sinsinatiju VIDEO

Neverovatan preokret u Sinsinatiju VIDEO

B92 pre 7 sati
Elina Svitolina napravila je jedan od najvećih preokreta na ovogodišnjem turniru u Sinsinatiju - spasila je čak sedam meč lopti protiv Tereze Valentove, a potom joj u odlučujućem setu nije prepustila ni gem. Deveta teniserka sveta savladala je 64… »
Podvig Svitoline u Sinsinatiju – spasla sedam meč lopti

Podvig Svitoline u Sinsinatiju – spasla sedam meč lopti

Sport klub pre 8 sati
Elina Svitolina je napravila neverovatan preokret u drugom kolu u Sinsinatiju – spasla je čak sedam meč lopti i sa 3:6, 7:6 (7:5), 6:0 savladala Terezu Valentovu, 64. teniserku sveta iz Češke. Valentova je dobila prvi set bez mnogo problema, potom na 5:4… »
Fric nadigrao Mikelsena za treće kolo Mastersa u Sinsinatiju

Fric nadigrao Mikelsena za treće kolo Mastersa u Sinsinatiju

RTS pre 8 sati
Američki teniser Tejlor Fric plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto je u drugom kolu savladao sunarodnika Aleksa Mikelsena 6:3, 6:4. Fric, koji je deveti teniser sveta, nadigrao je Mikelsena, koji se nalazi na 41. mestu ATP liste, za… »
Sabalenka, Švjontek i Ribakina u trećem kolu turnira u Sinsinatiju

Sabalenka, Švjontek i Ribakina u trećem kolu turnira u Sinsinatiju

RTS pre 8 sati
Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u treće kolo VTA turnira u Sinsinatiju, pošto je u drugom kolu pobedila Australijanku Taliju Gibson 6:2, 7:6 (7:2). Sabalenka, koja je trenutno najbolja teniserka sveta, nadigrala je Gibson, koja se nalazi… »
VIDEO "Đoković me je preklinjao da to uradimo": Sabalenka otkrila kakvu joj je poruku poslao Novak i šta mu je odgovorila VIDEO…

VIDEO "Đoković me je preklinjao da to uradimo": Sabalenka otkrila kakvu joj je poruku poslao Novak i šta mu je odgovorila VIDEO…

Nova pre 8 sati
Arina Sabalenka je sigurno prebrodila prvu prepreku u Sinsinatiju., a Beloruskinja je posle pobede bila odlično raspoložena i rešena da nasmeje publiku. A kada se u priči pojavi Novak Đoković, pažnja je zagarantovana. Sabalenka je posle gotovo dva sata… »
Sabalenka: Đoković me je preklinjao, rekla sam mu 'Hajde da se zabavimo'

Sabalenka: Đoković me je preklinjao, rekla sam mu 'Hajde da se zabavimo'

Telegraf pre 8 sati
Prva prepreka pred pala je pred nogama Arine Sabalenke na Mastersu u Sinsinatiju! Beloruskinja je posle skoro dva sata borbe srušila otpor Australijanke Talije Gibson u dva seta 6:2, 7:6(2) i prošla u treće kolo. Arina je prošle godine izgubila u… »
Fric i Muzeti u trećem kolu

Fric i Muzeti u trećem kolu

Politika pre 14 sati
Masters u Sinsinatiju se igra za nagradni fond od 9.415.725 dolara. SINSINATI – Američki teniser Tejlor Fric plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju, pošto je večeras u drugom kolu savladao sunarodnika Aleksa Mikelsena 6:3, 6:4. Fric je deveti… »

Vesti dana »