Povezane vesti
"Šta mi je ovo trebalo, zašto sam ovde?!" Emina Jahović kupila stan od milion evra u Istanbulu, pa zakukala zbog problema…
Blic pre 3 sata
Pop zvezda se početkom leta preselila iz azijskog u evropski deo Istanbula. Za novu nekretninu od 100 kvadrata sa pogledom na Bosfor izdvojila je oko milion evra. Emina Jahović ponovo je promenila adresu stanovanja. Pevačica, koja za sebe kaže da voli da… »
Emina Jahović se preselila u novi stan od milion € u Istanbulu! 100 m² i pogled na Bosfor, a onda zakukala: "Šta mi je ovo…
Kurir pre 4 sati
Emina Jahović početkom leta preselila se u novi luksuzni stan u evropskom delu Istanbula, saznaje Kurir. Pop zvezda je za novu nekretninu od 100 kvadrata sa prelepim pogledom na Bosfor izdvojila oko milion evra. - Emina je pravi nomad. Nju ne drži mesto… »
Kvadrat koštao 10.000€: Emina Jahović kupila stan na luks lokaciji, evo kako izgleda nekretnina od milion evra
Mondo pre 4 sati
Pop pevačica Emina Jahović je za novu nekretninu od 100 kvadrata, sa prelepim pogledom na Bosfor, izdvojila oko milion evra. - Emina je pravi nomad. Nju ne drži mesto, pa se gotovo na svake dve godine seli s jednog kraja Istanbula na drugi. I dok je za… »
Vesti dana »
Dačić: SPS samostalno izlazi na parlamentarne i predsedničke izbore
Beta pre 1 minutjoš 26 povezanih
Trajno pojeftinjenje lekova za srčanu slabost i antikoagulantnu terapiju
OK radio pre 1 satjoš 25 povezanih