Povezane vesti
Prva Trampova reakcija na "islamski NATO": "Veliki, smeli i prvi važan korak"
B92 pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan nedavno, i konačno, u Meki potpisali… »
„Ovo je veliki korak“: Tramp pozdravio potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku
Sputnik pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan nedavno, i konačno, u Meki potpisali… »
Zajednička vojna odbrana Turske, Pakistana i S. Arabije? Evo šta Tramp misli o tome
Večernje novosti pre 21 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan… »
Tramp pozdravio sporazum o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku
Politika pre 21 dana
Saudijska Arabija, Turska i Pakistan potpisali su početkom avgusta sporazum o kolektivnoj odbrani. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i… »
Vesti dana »
Fon der Lajen sledećeg meseca u poseti Zapadnom Balkanu, nema potvrde za Srbiju
Serbian News Media pre 2 satajoš 106 povezanih
VIDEO Scene koje su oduševile Srbiju: Odbojkaši sa cvećem dočekali bronzane odbojkašice
Nova pre 28 minutajoš 31 povezana
Senat odbacio predlog o ulasku Fakulteta srpskih studija u sastav niškog Univerziteta
Jugmedia pre 4 satijoš 22 povezane