Povezane vesti

Prva Trampova reakcija na "islamski NATO": "Veliki, smeli i prvi važan korak"

Prva Trampova reakcija na "islamski NATO": "Veliki, smeli i prvi važan korak"

B92 pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan nedavno, i konačno, u Meki potpisali… »
„Ovo je veliki korak“: Tramp pozdravio potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku

„Ovo je veliki korak“: Tramp pozdravio potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku

Sputnik pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan nedavno, i konačno, u Meki potpisali… »
Zajednička vojna odbrana Turske, Pakistana i S. Arabije? Evo šta Tramp misli o tome

Zajednička vojna odbrana Turske, Pakistana i S. Arabije? Evo šta Tramp misli o tome

Večernje novosti pre 15 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan… »
Tramp pozdravio sporazum o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku

Tramp pozdravio sporazum o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku

Politika pre 22 sata
Saudijska Arabija, Turska i Pakistan potpisali su početkom avgusta sporazum o kolektivnoj odbrani. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i… »

Vesti dana »