Povezane vesti
Prva Trampova reakcija na "islamski NATO": "Veliki, smeli i prvi važan korak"
B92 pre 13 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan nedavno, i konačno, u Meki potpisali… »
„Ovo je veliki korak“: Tramp pozdravio potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku
Sputnik pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan nedavno, i konačno, u Meki potpisali… »
Zajednička vojna odbrana Turske, Pakistana i S. Arabije? Evo šta Tramp misli o tome
Večernje novosti pre 15 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i Pakistana. AP Photo/Julia Demaree Nikhinson "Veoma mi je drago videti da su Saudijska Arabija, Turska i Pakistan… »
Tramp pozdravio sporazum o zajedničkoj odbrani na Bliskom istoku
Politika pre 22 sata
Saudijska Arabija, Turska i Pakistan potpisali su početkom avgusta sporazum o kolektivnoj odbrani. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da pozdravlja potpisivanje sporazuma o zajedničkoj odbrani između Saudijske Arabije, Turske i… »
Vesti dana »
Počeo sastanak Štaba za vanredne situacije, na čelu Dačić, prisustvuju i ministri i predstavnici brojnih institucija (video)
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbes: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Ritam grada Kg pre 4 satijoš 35 povezanih
RHMZ upozorava: Kratkotrajna promena vremena poboljšaće uslove za gašenje požara
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 34 povezane
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih