Povezane vesti

Švjontek se plasirala u osminu finala turnira u Sinsinatiju

Švjontek se plasirala u osminu finala turnira u Sinsinatiju

Politika pre 1 sat
Grčka teniserka je dobila prvi set, a zatim je Švjotenk posle preokreta došla do pobede i plasmana u narednu rundu. Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u osminu finala WTA turnira u Sinsinatiju, pošto je večeras u trećem kolu pobedila Grkinju… »
Preokretom do pobede! Grkinja pala posle drame!

Preokretom do pobede! Grkinja pala posle drame!

Večernje novosti pre 1 sat
Poljska teniserka Iga Švjontek plasirala se u osminu finala WTA turnira u Sinsinatiju, pošto je večeras u trećem kolu pobedila Grkinju Mariju Sakari rezultatom 2:1 (po setovima 4:6, 6:1, 6:1). FOTO: Tanjug/Chris Young/The Canadian Press via AP Meč je… »
Arina na šaljiv način otkrila zašto igra sa Novakom: „Molio me je“

Arina na šaljiv način otkrila zašto igra sa Novakom: „Molio me je“

Sputnik pre 4 sati
Novak Đoković i Arina Sabalenka igraće miks-dubl na US Openu, a beloruska teniserka na šaljiv način je otkrila kako je došlo do toga da na poslednjem grend slemu igra u paru sa najboljim svih vremena. Na predstojećem US Openu Novak Đoković juriće… »
Sabalenka "bocnula" Đokovića: "Molio me je" VIDEO

Sabalenka "bocnula" Đokovića: "Molio me je" VIDEO

B92 pre 9 sati
Arina Sabalenka potvrdila je da će na US Openu igrati miks dubl sa Novakom Đokovićem, a vest o njihovom tandemu otkrila je uz mnogo šale posle pobede nad Majom Džoint Gibson u Sinsinatiju. Sabalenka je u drugom kolu Sinsinatija pobedila Maju Džoint sa… »
(VIDEO) Arina: Nole me molio, rekla sam – pomoći ću, legendo!

(VIDEO) Arina: Nole me molio, rekla sam – pomoći ću, legendo!

Sport klub pre 11 sati
Novak Đoković i Arina Sabalenka, skupa u miksu na US openu – definitivno. Bili su na spisku učesnika, a Sabalenka je potvdila da će igrati zajedno. „Pa, znate, molio me je da igram s njim”, kaže Beloruskinja uz smeh posle pobede nad Talijom Gibson u… »
Sabalenka o pozivu Đokovića za učešće u mešovitom dublu na US Openu: Naravno, legendo, pomoći ću ti

Sabalenka o pozivu Đokovića za učešće u mešovitom dublu na US Openu: Naravno, legendo, pomoći ću ti

Danas pre 14 sati
Arina Sabalenka je posle pobede nad Australijankom Talijom Gibson u dva seta – 6:2, 7:6(2), obezbedila plasman u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, a u razgovoru na terenu otkrila kako je došlo do odluke da sa Novakom Đokovićem igra mešoviti dubl na US… »
Sada je sve otkriveno! Evo kako je Arina Sabalenka ubedila Novaka Đokovića da igraju zajedno na Ju-Es openu

Sada je sve otkriveno! Evo kako je Arina Sabalenka ubedila Novaka Đokovića da igraju zajedno na Ju-Es openu

Večernje novosti pre 14 sati
Ljubitelji tenisa širom sveta dobili su vest godine pred početak poslednjeg grend slema u sezoni. FOTO: Tanjug/Chris Young/The Canadian Press via AP Novak Đoković i Arina Sabalenka, dve apsolutne ikone modernog tenisa, zvanično će igrati zajedno u miks… »
Arina Sabalenka: "Novak me preklinjao, upao mi je u DM"

Arina Sabalenka: "Novak me preklinjao, upao mi je u DM"

Mondo pre 15 sati
Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka potvrdila je da će Novak Đoković biti njen novi partner na US Openu, odnosno da su se njih dvoje zajedno prijavili za takmičenje u miks-dublu koje se i ove godine igra po nešto drugačijim pravilima. Sabalenka je… »
"Novak me preklinjao!" Hit priča - Sabalenka otkrila kako je pao dogovor sa Đokovićem: "Rekla sam mu - pomoći ću ti, legendo!"…

"Novak me preklinjao!" Hit priča - Sabalenka otkrila kako je pao dogovor sa Đokovićem: "Rekla sam mu - pomoći ću ti, legendo!"…

Kurir pre 15 sati
Novak Đoković i Arina Sabalenka zaigraće zajedno na US Openu, a najbolja teniserka sveta sada je otkrila kako je došlo do spektakularnog dogovora. Posle pobede u Sinsinatiju dobila je pitanje ko je koga pozvao u miks dubl, a njen odgovor je nasmejao sve… »

Vesti dana »