Povezane vesti

Đoković: Nadam se da ću karijeru završiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Đoković: Nadam se da ću karijeru završiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Radio sto plus pre 8 sati
“Mislim da mi je to i san, i cilj, i želja. Poslednjih godina sam više puta rekao da bih voleo da stignem do Olimpijskih igara u Los Anđelesu. Verujem da to mogu da postignem. Videćemo. Sve će zavisiti od toga kako će moje telo reagovati, kao i od… »
Đoković otkrio kada zavšrava karijeru! "Sa zastavom Srbije na ramenima..."

Đoković otkrio kada zavšrava karijeru! "Sa zastavom Srbije na ramenima..."

Kurir pre 11 sati
Novak Đoković je u intervjuu za španski, ili prezicnije katalonski "Sport" govorio o dokumentarcu koji će uskoro biti dostupan javnosti za gledanje. Tom prilikom je govorio i o drugim temama, a jedno pitanje ga je navelo da otkrije plan za kraj karijere… »
Đoković otkrio kada završava karijeru!

Đoković otkrio kada završava karijeru!

B92 pre 11 sati
Novak Đoković otkrio je Špancima kada planira da okonča igračku karijeru. Đoković je za katalonski list "Sport" govorio o novom dokumentarcu "Vuk u zimi" (Wolf in Winter), svojoj karijeri, žrtvama koje je podneo i želji da nastupi na Olimpijskim igrama u… »
(Video) Đoković otkrio kada završava karijeru: "Voleo bih da dođem do Olimpijskih igara u Los Anđelesu - mislim da mogu to da…

(Video) Đoković otkrio kada završava karijeru: "Voleo bih da dođem do Olimpijskih igara u Los Anđelesu - mislim da mogu to da…

Dnevnik pre 11 sati
Novak Đoković otkrio je Špancima kada planira da okonča igračku karijeru. Đoković je za katalonski list "Sport" govorio o novom dokumentarcu "Vuk u zimi" (Wolf in Winter), svojoj karijeri, žrtvama koje je podneo i želji da nastupi na Olimpijskim igrama u… »
Novak Đoković dobio pitanje zbog čega se kaje, njegov odgovor mnogi nisu očekivali

Novak Đoković dobio pitanje zbog čega se kaje, njegov odgovor mnogi nisu očekivali

Telegraf pre 13 sati
Novak Đoković je u razgovoru za španski Sport povodom premijere svog dokumentarnog filma „Wolf in Winter“ govorio o brojnim detaljima iz života i karijere, ali i o odlukama koje su ga oblikovale kao čoveka. Srpski teniser dobio je i direktno pitanje –… »
Novak Đoković otkrio šta želi na kraju karijere, ali jedna stvar još nije sigurna

Novak Đoković otkrio šta želi na kraju karijere, ali jedna stvar još nije sigurna

Telegraf pre 13 sati
Novak Đoković još ne razmišlja o tome da završi karijeru, ali je još jednom otvoreno govorio o mogućnosti da svoje poslednje veliko poglavlje zatvori na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Srpski teniser je u razgovoru za španski SPORT… »

Vesti dana »