Povezane vesti
Đoković: Nadam se da ću karijeru završiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu
Radio sto plus pre 8 sati
“Mislim da mi je to i san, i cilj, i želja. Poslednjih godina sam više puta rekao da bih voleo da stignem do Olimpijskih igara u Los Anđelesu. Verujem da to mogu da postignem. Videćemo. Sve će zavisiti od toga kako će moje telo reagovati, kao i od… »
Đoković otkrio kada zavšrava karijeru! "Sa zastavom Srbije na ramenima..."
Kurir pre 11 sati
Novak Đoković je u intervjuu za španski, ili prezicnije katalonski "Sport" govorio o dokumentarcu koji će uskoro biti dostupan javnosti za gledanje. Tom prilikom je govorio i o drugim temama, a jedno pitanje ga je navelo da otkrije plan za kraj karijere… »
Đoković otkrio kada završava karijeru!
B92 pre 11 sati
Novak Đoković otkrio je Špancima kada planira da okonča igračku karijeru. Đoković je za katalonski list "Sport" govorio o novom dokumentarcu "Vuk u zimi" (Wolf in Winter), svojoj karijeri, žrtvama koje je podneo i želji da nastupi na Olimpijskim igrama u… »
(Video) Đoković otkrio kada završava karijeru: "Voleo bih da dođem do Olimpijskih igara u Los Anđelesu - mislim da mogu to da…
Dnevnik pre 11 sati
Novak Đoković otkrio je Špancima kada planira da okonča igračku karijeru. Đoković je za katalonski list "Sport" govorio o novom dokumentarcu "Vuk u zimi" (Wolf in Winter), svojoj karijeri, žrtvama koje je podneo i želji da nastupi na Olimpijskim igrama u… »
Novak Đoković dobio pitanje zbog čega se kaje, njegov odgovor mnogi nisu očekivali
Telegraf pre 13 sati
Novak Đoković je u razgovoru za španski Sport povodom premijere svog dokumentarnog filma „Wolf in Winter“ govorio o brojnim detaljima iz života i karijere, ali i o odlukama koje su ga oblikovale kao čoveka. Srpski teniser dobio je i direktno pitanje –… »
Novak Đoković otkrio šta želi na kraju karijere, ali jedna stvar još nije sigurna
Telegraf pre 13 sati
Novak Đoković još ne razmišlja o tome da završi karijeru, ali je još jednom otvoreno govorio o mogućnosti da svoje poslednje veliko poglavlje zatvori na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Srpski teniser je u razgovoru za španski SPORT… »
Vesti dana »
Operativni tim: Danas aktivno 45 požara, najteža situacija u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Beta pre 3 satajoš 50 povezanih
Tramp preti bombardovanjem Omana ako mu se 'nađe na putu' dogovora sa Iranom
BBC News pre 4 satijoš 29 povezanih
RHMZ upozorava: Kratkotrajna promena vremena poboljšaće uslove za gašenje požara
Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 34 povezane
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih