Povezane vesti
Dan uživo: Pritisci na tužioce
N1 Info pre 5 sati
Tužiocu iz Valjeva Vukašinu Vujičiću je u noći između 15. i 16. avgusta zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi. Kao jedan od mogućih razloga za to, naveo je slučajeve na kojima radi od kojih neki imaju "političku konotaciju". Sa protesta u… »
Tužilac Vujičić kom je zapaljen automobil: Prvi korak mi je da izmestim suprugu i decu iz Valjeva
Radio 021 pre 12 sati
Tužilac iz Valjeva Vukašin Vujičić, kojem je proteklog vikenda zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi, rekao je da mu je prvi naredni korak da suprugu i decu pošalje van Valjeva na određeno vreme. "Ja planiram da potpuno profesionalno i bez… »
Tužilac Vujičić: Prvi naredni korak je da suprugu i decu pošaljem van Valjeva
Nedeljnik pre 13 sati
Tužilac iz Valjeva Vukašin Vujičić, kojem je u noći između 15. i 16. avgusta zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi, rekao je za N1 da mu je prvi naredni korak da suprugu i decu pošalje van Valjeva na određeno vreme, a da se potom vraća svom… »
Tužilac Vujičić kom je u Valjevu zapaljen automobil: Prvi naredni korak mi je da izmestim decu i ženu
Nova pre 13 sati
Tužilac iz Valjeva Vukašin Vujičić, kojem je u noći između 15. i 16. avgusta zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi, rekao je za N1 da mu je prvi naredni korak da suprugu i decu pošalje van Valjeva na određeno vreme, a da se potom vraća svom… »
Tužilac Vujičić za N1: Prvi naredni korak mi je da izmestim decu i ženu iz Valjeva
N1 Info pre 14 sati
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari zahvatio više od 3.500 hektara
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 50 povezanih
Sindikati Nove, Radara, N1 i Forbsa: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Radio 021 pre 5 satijoš 35 povezanih
Tramp: Sviđa mi se ideja da se Ormuški moreuz proglasi teritorijom SAD
Telegraf pre 27 minutajoš 29 povezanih
Kratko osveženje, pa novi pakao: Stiže toplotni talas sa temperaturama do 40, lokalno i 42 stepena
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 34 povezane
Lokalizovan požar na Divčibarama, zahvatio površinu od nekoliko hektara pod niskim rastinjem i drvećem (foto)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih