Povezane vesti
Dan uživo: Pritisci na tužioce
N1 Info 17.08.2026
Tužiocu iz Valjeva Vukašinu Vujičiću je u noći između 15. i 16. avgusta zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi. Kao jedan od mogućih razloga za to, naveo je slučajeve na kojima radi od kojih neki imaju "političku konotaciju". Sa protesta u… »
Tužilac Vujičić kom je zapaljen automobil: Prvi korak mi je da izmestim suprugu i decu iz Valjeva
Radio 021 17.08.2026
Tužilac iz Valjeva Vukašin Vujičić, kojem je proteklog vikenda zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi, rekao je da mu je prvi naredni korak da suprugu i decu pošalje van Valjeva na određeno vreme. "Ja planiram da potpuno profesionalno i bez… »
Tužilac Vujičić: Prvi naredni korak je da suprugu i decu pošaljem van Valjeva
Nedeljnik 17.08.2026
Tužilac iz Valjeva Vukašin Vujičić, kojem je u noći između 15. i 16. avgusta zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi, rekao je za N1 da mu je prvi naredni korak da suprugu i decu pošalje van Valjeva na određeno vreme, a da se potom vraća svom… »
Tužilac Vujičić kom je u Valjevu zapaljen automobil: Prvi naredni korak mi je da izmestim decu i ženu
Nova 17.08.2026
Tužilac iz Valjeva Vukašin Vujičić, kojem je u noći između 15. i 16. avgusta zapaljen automobil u blizini zgrade u kojoj živi, rekao je za N1 da mu je prvi naredni korak da suprugu i decu pošalje van Valjeva na određeno vreme, a da se potom vraća svom… »
Tužilac Vujičić za N1: Prvi naredni korak mi je da izmestim decu i ženu iz Valjeva
N1 Info 17.08.2026
Vesti dana »
Promenljivo oblačno i bez padavina, najtoplije do 26,3 stepena
Pravo u centar pre 3 satajoš 25 povezanih
"Šapić ne može da ostane gradonačelnik nakon napada na odbornicu Tatjanu Mićić"
Nova pre 2 satajoš 22 povezane
Incident na letu za Tel Aviv: Avion sleteo u Saudijsku Arabiju posle sukoba pilota
Vreme pre 1 minutjoš 38 povezanih
Uživo Rat u Ukrajini Zelenski: Pet osoba, među kojima i dete, poginulo u ruskim napadima, 14 povređeno
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Ključni dan za NIS: Srbija čeka odluku iz Vašingtona, evo šta je sada na stolu
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih