Povezane vesti

"Popili smo, okačila sam stori“ Bivša zadrugarka otkrila šta se dešavalo u stanu Filipa Đukića i da li je htela da ga razdvoji…

"Popili smo, okačila sam stori“ Bivša zadrugarka otkrila šta se dešavalo u stanu Filipa Đukića i da li je htela da ga razdvoji…

Blic pre 22 sata
Sandra Todić je iskreno govorila o svom odnosu sa Filipom Đukićem i večeri posle finalne žurke. Na društvenim mrežama je izazvala polemiku objavom zajedničkog storija iz Filipovog stana, ali tvrdi da nije imala loše namere. Bivša učesnica rijalitija… »
Učesnica Elite otkrila šta se desilo u stanu Filipa Đukića: Popili smo... Posle druženja s njom otišao kod Aneli

Učesnica Elite otkrila šta se desilo u stanu Filipa Đukića: Popili smo... Posle druženja s njom otišao kod Aneli

Kurir pre 23 sata
Učesnica "Elite 9" Sandra Todić odgovarala je na škakljiva pitanja gledalaca u rubrici "Insta rešetka". Tom prilikom ona je otkrila šta je radila prve noći posle žurke nakon finala, sa Filipom Đukićem, kao i šta sada misli o njemu, ali i ostalim bivšim… »
Uhapšena učesnica Elite 9: Oglasila se nakon hapšenja: Nikad se neću promeniti!

Uhapšena učesnica Elite 9: Oglasila se nakon hapšenja: Nikad se neću promeniti!

Kurir pre 1 dan
Učesnica Elite 9, uhapšena je nedavno, a sad je progovorila o tome. Sandra Todić gostujući u emisiji "Narod pita", prisetila se trenutka iza rešetaka, pa je otkrila kako je sve to izgledalo. - Nikad se neću promeniti! Nisam se tukla otkako sam napolju… »
Učesnica Elite završila u zatvoru: Uhapšena po hitnom postupku, evo šta je razlog

Učesnica Elite završila u zatvoru: Uhapšena po hitnom postupku, evo šta je razlog

Mondo pre 1 dan
Sandra Todić se sinoć pojavila na snimanju emisije "Narod pita", gde je gostovala zajedno sa Hanom Duvnjak i Lepim Mićom, a tom prilikom bez zadrške je otkrila detalje incidenta zbog kojeg je završila iza rešetaka. - Nikad se neću promeniti! Nisam se… »

Vesti dana »