Povezane vesti

Poseban tretman za Novaka: „Đoković mora da bude zaštićen, zaslužio je to!“

Poseban tretman za Novaka: „Đoković mora da bude zaštićen, zaslužio je to!“

Hot sport pre 32 minuta
Svestan koliko otežani uslovi posebno smetaju Novaku zbog godina! Nekadašnji britanski teniser Greg Rusedski oglasio se povodom eliminacije Novaka Đokovića u Sinsinatiju i poručio da bi organizatori velikih turnira trebalo da vode više računa o uslovima… »
Poznato kad Đoković napada titulu sa Sabalenkom na US Openu

Poznato kad Đoković napada titulu sa Sabalenkom na US Openu

Nova pre 17 minuta
Iako je pretrpeo rani poraz u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju od Argentinca Tijaga Avgustina Tirantea, Novak Đoković već okreće novi list i fokusira se na predstojeći US Open. Pored pojedinačne konkurencije, najbolji srpski teniser će u Njujorku… »
Poznato kada Novak Đoković sa Arinom Sabalenkom igra svoj prvi meč na US openu

Poznato kada Novak Đoković sa Arinom Sabalenkom igra svoj prvi meč na US openu

Telegraf pre 27 minuta
Nije uspeo Novak Đoković da se domogne dalje faze ATP Mastersa u Sinsinatiju, pošto je već u drugom kolu poražen od Tijaga Avgustina Tirantea iz Argentine, ali sada već može da se posveti nastupu na US openu, gde će osim singla nastupati i u miks dublu… »
To je to! Novak Đoković - kraj karijere: Poslednji ples?

To je to! Novak Đoković - kraj karijere: Poslednji ples?

Kurir pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, otkrio je još jednom kada će potencijalno završiti igračku karijeru. Naime, u intervjuu za "Diario" pričao je o mnogobrojnim temama, da bi se potom osvrnuo na kraj bogate karijere, koju želi da završi na… »
Poznato kada Novak Đoković završava karijeru: Srbin otkrio najveću želju, cela nacija će biti na nogama

Poznato kada Novak Đoković završava karijeru: Srbin otkrio najveću želju, cela nacija će biti na nogama

Telegraf pre 2 sata
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, otkrio je još jednom kada će potencijalno završiti igračku karijeru, a jedna rečenica oduševiće celu naciju! Naime, u intervjuu za "Diario" pričao je o mnogobrojnim temama, da bi se potom osvrnuo na kraj… »
Novak Đoković se podsetio momenta zbog kojeg je plakala cela Srbija: "To doživiš samo jednom u životu"

Novak Đoković se podsetio momenta zbog kojeg je plakala cela Srbija: "To doživiš samo jednom u životu"

Telegraf pre 2 sata
Srpski teniser, Novak Đoković nažalost nije uspeo da prođe svoju prvu prepreku na Mastersu u Sinsinatiju, gde je eliminisan u drugom kolu od Tijaga Avgustina Tirantea iz Argentine. Sav fokus sada može da prebaci na US open, koji ga čeka krajem meseca. U… »
Đoković: Nadam se da ću karijeru završiti na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Serbian News Media pre 7 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da se nada da će uspeti da stigne do Olimpijskih igara u Los Anđelesu i na taj način završiti svoju karijeru. „Mislim da mi je to i san, i cilj, i želja. Poslednjih godina sam više puta rekao da bih voleo da… »
"Preko puta mene stajao je tada najbolji teniser sveta" Đoković se prisetio jednog emotivnog trenutka! Kaže da mu je to…

"Preko puta mene stajao je tada najbolji teniser sveta" Đoković se prisetio jednog emotivnog trenutka! Kaže da mu je to…

Kurir pre 7 sati
"Mislim da mi je to i san, i cilj, i želja. Poslednjih godina sam više puta rekao da bih voleo da stignem do Olimpijskih igara u Los Anđelesu. Verujem da to mogu da postignem. Videćemo. Sve će zavisiti od toga kako će moje telo reagovati, kao i od… »
Novak Đoković: Kraj karijere sa zastavom Srbije preko ramena

Novak Đoković: Kraj karijere sa zastavom Srbije preko ramena

Danas pre 8 sati
Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da se nada da će uspeti da stigne do Olimpijskih igara u Los Anđelesu i na taj način završiti svoju karijeru. „Mislim da mi je to i san, i cilj, i želja. Poslednjih godina sam više puta rekao da bih voleo da… »

Nedeljnik pre 8 sati
Đoković: Želim da završim karijeru na Olimpijskim igrama 2028. sa zastavom Srbije na ramenima

Đoković: Želim da završim karijeru na Olimpijskim igrama 2028. sa zastavom Srbije na ramenima

Insajder pre 10 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da bi želeo da završi igračku karijeru na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu sa zastavom Srbije na ramenima. Novak Đoković Foto: Tanjug/ Photo by Andy Kropa/ Invision/ AP Španski Sport je na… »
Đoković: Želim da završim karijeru na OI 2028. sa srpskom zastavom na ramenima

Đoković: Želim da završim karijeru na OI 2028. sa srpskom zastavom na ramenima

RTV pre 10 sati
BARSELONA - Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da bi želeo da završi igračku karijeru na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu sa zastavom Srbije na ramenima. Španski Sport je na svom zvaničnom sajtu podsetio da je Đoković u… »
Đoković: Želim da završim karijeru na Olimpijskim igrama 2028. sa srpskom zastavom na ramenima

Đoković: Želim da završim karijeru na Olimpijskim igrama 2028. sa srpskom zastavom na ramenima

Newsmax Balkans pre 10 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je španske medije da bi želeo da završi igračku karijeru na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu sa zastavom Srbije na ramenima. Španski Sport je na svom sajtu podsetio da je Đoković u dosadašnjoj… »
Novak: Kraj karijere na Olimpijskim igrama – sa zastavom Srbije na ramenima

Novak: Kraj karijere na Olimpijskim igrama – sa zastavom Srbije na ramenima

Sputnik pre 10 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, u intervjuu za španski „Sport“ još jednom je istakao da bi karijeru voleo da završi na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Povodom dokumentarca „Vuk u zimi“ Novak Đoković pričao je sa španskim… »
Novak Đoković: Želim da karijeru završim na Olimpijskim igrama 2028. sa zastavom Srbije na ramenima

Novak Đoković: Želim da karijeru završim na Olimpijskim igrama 2028. sa zastavom Srbije na ramenima

Radio 021 pre 10 sati
Novak Đoković izjavio je da bi želeo da završi igračku karijeru na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu sa zastavom Srbije na ramenima. Španski Sport je na svom zvaničnom sajtu podsetio da je Đoković u dosadašnjoj karijeri osvojio 24 grend slem… »
"Želim da završim karijeru sa srpskom zastavom na ramenima": Đoković otvorio dušu, otkrio kada hoće da kaže zbogom tenisu…

"Želim da završim karijeru sa srpskom zastavom na ramenima": Đoković otvorio dušu, otkrio kada hoće da kaže zbogom tenisu…

Nova pre 10 sati
Novak Đoković prethodnih dana promoviše dokumentarni film „Zimski vuk“, koji će zvanično biti objavljen 20. avgusta. U sklopu promocije srpski teniser dao je i veliki intervju u kom je, između ostalog, govorio o završnici karijere i otkrio kada bi voleo… »
Đoković najavio kraj: Evo kada završava karijeru

Đoković najavio kraj: Evo kada završava karijeru

Večernje novosti pre 10 sati
ZAVRŠIO je Novak Đoković neslavno na startu američke turneje! Prva prepreka i odmah poraz, najgora moguća uvertirta za Ju-Es open. ABACAPRESS, Abaca Press / Alamy / Profimedia I ne samo to najbolji teniser svih vremena je otkrio da se suočava sa velikim… »
Đoković: Nadam se OI u Los Anđelesu i kraju karijere sa srpskom zastavom na ramenima

Đoković: Nadam se OI u Los Anđelesu i kraju karijere sa srpskom zastavom na ramenima

RTS pre 10 sati
Najbolji teniser svih vremena će u četvrtak, 20. avgusta, na "Amazon prajmu" predstaviti dokumentarac "Novak Đoković: Zimski vuk", u kojem se osvrće na svoju karijeru na terenu i van njega. Tim povodom je u intervjuu za španski "Sport" istakao da mu je… »
Novak Đoković o kraju karijere: Igre u Los Anđelesu 2028. su san, cilj i velika želja

Novak Đoković o kraju karijere: Igre u Los Anđelesu 2028. su san, cilj i velika želja

Politika pre 10 sati
Manje turnira i više vremena za porodicu uz fokus na najvažnije ciljeve. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da bi želeo da završi igračku karijeru na Olimpijskim igrama 2028. godine u Los Anđelesu sa zastavom Srbije na ramenima. Španski… »
"Želim da završim sa srpskom zastavom na ramenima": Novak Đoković već zamislio savršen kraj

"Želim da završim sa srpskom zastavom na ramenima": Novak Đoković već zamislio savršen kraj

Mondo pre 13 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković eliminisan je na startu Mastersa u Sinsinatiju i dobro je zabrinuo sve navijače pred US Open. Ono što svi treba da znaju je da je ovo samo još jedna prepreka na putu ka savršenom kraju karijere. Srpski as je u… »

Vesti dana »