Povezane vesti

"Svadba mi nije prioritet, hoću da budem najbolja riba" Jovana Jeremić progovorila o operaciji i oporavku, Tigru poslala nove…

"Svadba mi nije prioritet, hoću da budem najbolja riba" Jovana Jeremić progovorila o operaciji i oporavku, Tigru poslala nove…

Blic pre 1 dan
Jovana ističe da ova odluka nije vezana za njenog partnera Miloša ili pripreme za venčanje, već isključivo zbog lične želje. Kaže da podržava plastične operacije, posebno kada su u skladu sa figurom, i smatra da svaka žena ima pravo da se posveti sebi… »
Jovana se nakon operacije oglasila iz svog salonca od 200.000 evra: Nakon izlaska sa klinike, uradila 1. Ovo

Jovana se nakon operacije oglasila iz svog salonca od 200.000 evra: Nakon izlaska sa klinike, uradila 1. Ovo

Telegraf pre 14 sati
Voditeljka Jovana Jeremić napustila je jutros bolnicu gde je pre četiri dana ugradila silikone u grudi. Jeremićeva se vratila u svoj stan na Dorćolu koji vredi 200.000 evra a sada je otkrila šta je uradila prvo kada je napustila kliniku. Voditeljka je… »
Jovana Jeremić stigla u salonac od 200.000 evra, evo šta je odmah uradila po izlasku iz bolnice. Hranu dobila besplatno…

Jovana Jeremić stigla u salonac od 200.000 evra, evo šta je odmah uradila po izlasku iz bolnice. Hranu dobila besplatno…

Blic pre 15 sati
Odmah nakon izlaska otišla je kod frizera, a zatim pokazala besplatan ručak koji ju je sačekao kod kuće. Opisala je oporavak kao izuzetno bolan, sa otečenim stomakom i nogama zbog anestezije. Voditeljka Jovana Jeremić napustila je jutros bolnicu gde je… »
EVO KAKO IZGLEDA JOVANA JEREMIĆ SA NOVIM SILIKONIMA Prve fotkr i ispovest o venčanju!

EVO KAKO IZGLEDA JOVANA JEREMIĆ SA NOVIM SILIKONIMA Prve fotkr i ispovest o venčanju!

Svet & Skandal pre 19 sati
Voditeljka Jovana Jeremić primljena je na privatnu kliniku 13. avgusta kako bi izvršila estetsku intervenciju na grudima. Nakon uspešnog zahvata i četiri dana bolničkog oporavka pod nadzorom lekara, poznato TV lice napustilo je zdravstvenu ustanovu… »
"Biću najbolja riba na estradi", Jovana Jeremić tek izašla iz bolnice, pa odmah progovorila o narednim zahvatima

"Biću najbolja riba na estradi", Jovana Jeremić tek izašla iz bolnice, pa odmah progovorila o narednim zahvatima

Mondo pre 19 sati
Voditeljka Jovana Jeremić danas je izašla iz bolnice nakon što je ugradila silikone u grudima. Nakon izlaska priznala je da se suočava sa izuzetno bolnim oporavkom, a kako kaže, odlučila se za obične okrugle implante kako bi joj grudi izgledale prirodno… »
“Tigar ima moje gole slike” Jovana Jeremić progovorila o odnosu sa verenikom: “Svadba mi nije prioritet”

“Tigar ima moje gole slike” Jovana Jeremić progovorila o odnosu sa verenikom: “Svadba mi nije prioritet”

Telegraf pre 19 sati
Voditeljka Jovana Jeremić, napustila je jutros privatnu bolnicu u kojoj su joj pre 4 dana ugradili silikone. Sada je progovorila o operaciji, pa otkrila da joj je zahvat bio nestvarno bolan. - Stomak i noge su mi otekle, to je od anestezije. Ovo je 4… »
Jovana Jeremić napustila bolnicu: Izašla u stezniku za grudi i minijaturnom šortsu, evo kako izgleda sa silikonima

Jovana Jeremić napustila bolnicu: Izašla u stezniku za grudi i minijaturnom šortsu, evo kako izgleda sa silikonima

Mondo pre 20 sati
Voditeljka Jovana Jeremić na kliniku je primljena 13. avgusta, kako bi se pripremila za operaciju grudi, kojoj se podvrgla. Nakon što je operacija prošla u najboljem redu, nakon četiri dana voditeljka je napustila kliniku, spremna da oporavak nastavi kod… »
Jovana Jeremić napustila bolnicu: Jedva hoda, a nove grudi pupe iz steznika - svima pokazala 425 kubika

Jovana Jeremić napustila bolnicu: Jedva hoda, a nove grudi pupe iz steznika - svima pokazala 425 kubika

Telegraf pre 20 sati
Voditeljka Jovana Jeremić napustila je bolnicu nakon operacije grudi. Podsetimo, ona je na privatnu kliniku primljena 13. avgusta, kako bi se pripremila za ugradnju silikonskih implanta. Nakon što je operacija prošla u najboljem redu, nakon četiri dana… »
„Moj veliki povratak”: Nakon što se oprostila od publike na Pinku, Jovana Jeremić otkrila kada se vraća na TV

„Moj veliki povratak”: Nakon što se oprostila od publike na Pinku, Jovana Jeremić otkrila kada se vraća na TV

Telegraf pre 20 sati
Jovana Jeremić se nedavno oprostila od publike na RTV Pink, a danas, po izlasku iz bolnice otkrila detalje svog velikog povratka. Ona je napustila jednu privatnu kliniku gde je ugradila silikone, pa odmah otkrila kada i gde se vraća. - Tu smo i dalje… »
(Foto) Jovana Jeremić izašla iz bolnice: Pogledajte kako izgleda 4 dana nakon operacije! Voditeljka u stezniku i miniću, ful…

(Foto) Jovana Jeremić izašla iz bolnice: Pogledajte kako izgleda 4 dana nakon operacije! Voditeljka u stezniku i miniću, ful…

Blic pre 21 sat
Jovana Jeremić je primljena na kliniku 13. avgusta zbog operacije grudi i uspešno je operisana. Posle četiri dana oporavka u bolnici, napustila je kliniku srećna i raspoložena. Voditeljka Jovana Jeremić na kliniku je primljena 13. avgusta, kako bi se… »

Vesti dana »