Povezane vesti
(Video) Hrane ajkule, plivaju sa njima i čak ih jašu: zbog jednog savršenog selfija influenseri plaćaju visoku cenu!
Dnevnik pre 9 sati
„Znala sam da je nešto drugačije, jer su ajkule bile na površini. Bilo ih je mnogo“, kaže Tajane Dalazen, 37-godišnja brazilska advokatica. Tek kasnije je saznala da su organizatori izleta hranili morska stvorenja kako bi ih privukli i omogućili… »
"Bliski susreti" u moru ajkule sve češće napadaju influensere: Naučnici upozoravaju na opasan trend
Telegraf pre 10 sati
"Bilo je zastrašujuće" “Znala sam da je nešto drugačije, jer su ajkule bile na površini. Bilo ih je mnogo“, kaže Tajane Dalazen, 37-godišnja brazilska advokatica. Tek kasnije je saznala da su organizatori izleta hranili morska stvorenja kako bi ih… »
Vesti dana »
Operativni tim: Danas aktivno 45 požara, najteža situacija u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Beta pre 3 satajoš 50 povezanih
Sindikati Nova.rs, Radara, N1 i Forbes: Nećemo prihvatiti da novinarstvo bude bilo čiji plen
Serbian News Media pre 4 satijoš 35 povezanih
Tramp šokirao izjavom: „Sviđa mi se ideja da Ormaski moreuz proglasimo teritorijom SAD”
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
(Radarski snimak) Pljuskovi i osveženje, pa niz dana sa 42 u plusu! Brutalni toplotni talas pržiće sve pred sobom od ovog datuma, a evo kakva je završnica avgusta i šta se očekuje u septembru
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih