Povezane vesti

Babiš brao cveće u zaštićenom području: Češki premijer se izvinio i ponudio da plati kaznu - razlog je tužan

Babiš brao cveće u zaštićenom području: Češki premijer se izvinio i ponudio da plati kaznu - razlog je tužan

Euronews pre 12 sati
Češki premijer Andrej Babiš izvinio se zbog toga što je brao cveće na zaštićenom području na planini Lisa hora na istoku Češke, navodeći da će platiti kaznu ukoliko bude potrebno. Babiš je u video-snimku objavljenom na Fejsbuku rekao da je ubrao cveće… »
"Izvinite, možda sam prekršio zakon" Andrej Babiš brao cveće na zaštićenom području, pa ponudio da plati ako je potrebno

"Izvinite, možda sam prekršio zakon" Andrej Babiš brao cveće na zaštićenom području, pa ponudio da plati ako je potrebno

Večernje novosti pre 13 sati
ČEŠKI premijer Andrej Babiš izvinio se zbog toga što je brao cveće na zaštićenom području na planini Lisa hora na istoku Češke, navodeći da će platiti kaznu ukoliko bude potrebno. Foto: Printskrin Fejsbuk/Andrej Babiš Babiš je u video-snimku objavljenom… »
Brao cveće, pa se izvinio: Češki premijer poručio da će platiti kaznu ako bude potrebno: "Možda sam prekršio neki zakon"…

Brao cveće, pa se izvinio: Češki premijer poručio da će platiti kaznu ako bude potrebno: "Možda sam prekršio neki zakon"…

Blic pre 14 sati
Češki premijer Andrej Babiš izvinio se zbog branja cveća na zaštićenom području planine On je naveo da je to učinio prisećajući se preminulog kolege i da će platiti kaznu ako bude potrebno Češki premijer Andrej Babiš izvinio se zbog toga što je brao… »
Andrej Babiš se izvinio jer je brao cveće u nacionalnom parku

Andrej Babiš se izvinio jer je brao cveće u nacionalnom parku

N1 Info pre 21 sat
Češki premijer Andrej Babiš izvinio se u nedelju zbog branja cveća u zaštićenom području na Lisoj gori, planini u istočnoj Češkoj, rekavši da će platiti kaznu ako bude potrebno. Babiš je u video-snimku na Fejsbuku rekao da je brao cveće, prisećajući se… »
Babiš se izvinio zbog branja cveća u zaštićenom području

Babiš se izvinio zbog branja cveća u zaštićenom području

Politika pre 20 sati
Češki premijer poručio da će platiti kaznu ako je prekršio zakon. Češki premijer Andrej Babiš izvinio se zbog toga što je tokom boravka na Lisoj gori ubrao cveće u zaštićenom području i poručio da će, ukoliko bude potrebno, platiti kaznu. Babiš je u… »

Vesti dana »

Preminula Vedrana Rudan

Preminula Vedrana Rudan

NIN pre 13 minutajoš 59 povezanih
Kada kreće novi toplotni talas i koliko će trajati?

Kada kreće novi toplotni talas i koliko će trajati?

Glas Zaječara pre 58 minutajoš 12 povezanih
Jedna osoba nastradala u požaru u Smederevu

Jedna osoba nastradala u požaru u Smederevu

Serbian News Media pre 13 minutajoš 25 povezanih