Povezane vesti
„Pamte se svaka čizma,suzavac i pendrek“: Novosađani najavili protest 5. septembra, godinu dana od policijske torture
Nova pre 13 sati
Zborovi građana Novog Sada najavili su za 5. septembar protest "Mi i dalje stojimo", povodom godišnjice policijskog nasilja nad građanima koji su protestovali u Novom Sadu. Pamte se svaka čizma koja je pogazila autonomiju univerziteta, svaki suzavac… »
Zborovi Novog Sada najavili skup 5. septembra na godišnjicu policijskog nasilja
Mašina pre 19 sati
„Mi i dalje stojimo”, poručuju Zborovi građana Novog Sada u objavi na društvenim mrežama najavljujući skup u tom gradu 5. septembra. Tada se obeležava godinu dana od nasilne policijske intervencije tokom protest u kampusu Univerziteta u Novom Sadu. Nema… »
„Mi i dalje stojimo“: Novosadski zborovi 5. septembra obeležavaju godišnjicu policijskog nasilja
In medija pre 19 sati
Novosadski zborovi građana održače 5. septembra protest „Mi i dalje stojimo“, a povodom godišnjice brutalnog policijskog nasilja nad građanima koji su protestovali. -Pamti se svaka čizma koja je pogazila autonomiju univerziteta. Pamti se svaki suzavac… »
Novosadski zborovi građana organizuju protest: "Pamtimo 5. septembar - suzavac, pendreke i pretnje"
Radio 021 pre 21 sat
Novosadski zborovi građana održače 5. septembra protest "Mi i dalje stojimo", a povodom godišnjice brutalnog policijskog nasilja nad građanima koji su protestovali. "Pamti se svaka čizma koja je pogazila autonomiju univerziteta. Pamti se svaki suzavac… »
„Došli smo jer nismo dobili odgovor ko je kriv“: Studenti u Bačkoj Palanci obeležavaju godišnjicu incidenata
Danas pre 1 dan
Večeras se protest održava i u Bačkoj Palanci, povodom godišnjice incidenata u tom mestu, kada su, kako navode studenti, 11. i 12. avgusta prošle godine napadnuti tokom okupljanja u tom gradu. Studentkinja Ivana Šikman kaže za N1 da su ti događaji… »
Vesti dana »
Ambasadorka: U potresu u Indoneziji poginulo 68 ljudi, ne zna se ima li povređenih državljana Srbije
Serbian News Media pre 23 minutajoš 15 povezanih
Danas u Srbiji prolazno naoblačenje i pad temperature, tokom dana najviše 31 stepen
Glas Zapadne Srbije pre 28 minutajoš 12 povezanih
Požari odneli jedan život - U Deliblatskoj peščari više od 330 ljudi gasi vatru, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
RTV pre 8 minutajoš 25 povezanih