Povezane vesti
Bila ljubavnica pa se javno pokajala, sad se našla u novoj aferi: Dečka joj optužili za prevaru: Sreća se ne gradi na tuđoj…
Kurir 17.08.2026
Anđela Đuričić, koja je prva potpisala ugovor za "Elitu 10", našla se na stubu srama tokom učešća u "Zadruzi 6" zbog ljubavne veze sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Ona je sada u vezi sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, za kojeg se tvrdi da ju je… »
"Bila sam mu ljubavnica, pa sam i ja prevarena" Anđela Đuričić se gorko pokajala zbog ove afere: "Sreća se ne gradi na tuđoj…
Blic 17.08.2026
Anđela Đuričić je poznata po turbulentnim vezama u rijalitiju 'Zadruga 6', posebno sa Zvezdanom Slavnićem, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Nakon javnog kajanja zbog prethodnih izbora, Anđela je najavila promenu ponašanja i povratak svom starom… »
Vesti dana »
Posle hladnog jutra, lep je dan pred nama: Evo šta prognozira RHMZ za utorak
Dnevnik pre 53 minutajoš 17 povezanih
Aleksandar Šapić se fizički sukobio sa odbornicom Pokreta Kreni-Promeni
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Zelenski: Za dan poginulo devetoro ljudi, ranjeno više od 80; Moskva testirala borbeni laser
RTS pre 33 minutajoš 3 povezane
Prva žena koju će država Tenesi pogubiti u 200 godina: Ko je Krista Pajk i koji je zločin počinila
BBC News pre 38 minutajoš 3 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 7 satijoš 2 povezane