Povezane vesti
Ava Karabatić tvrdi da je njen bivši partner pušten na slobodu, oglasila se: "Cela leđa su mi bila u modricama, vukao me je po…
Blic pre 9 sati
Istakla je da je njen bivši partner navodno pušten na slobodu, uprkos težini napada i policijskom izveštaju. Prema njenim rečima, doživela je ozbiljne telesne povrede i pokušaj ubistva, te navela detalje napada dokumentovane u policiji. Nakon što je u… »
"Upravo sam saznala, pušten je na slobodu" Ava Karabatić uplašena nakon što joj je bivši izašao iz zatvora: Ovo je pokušaj…
Kurir pre 10 sati
Ava Karabatić oglasila se na društvenoj mreži Instagram i otkrila da je dečko sa kojim je bila, a koji ju je brutalno zlostavljao, pušten na slobodu. - Upravo sam saznala da je pušten na slobodu, kako je to moguće. Ovo je pokušaj ubistva, meni nije samo… »
"Upravo sam saznala da je pušten na slobodu" Ava se hitno oglasila o bivšem: "Ovo je pokušaj ubistva"
Telegraf pre 10 sati
Starleta Ava Karabatić se oglasila nakon što je u javnost pustila šok fotografije na kojima je vidimo u ranama i masnicama. Ona je bivšeg partnera optužila za nasilje, a sada je otkrila da je on navodno pušten na slobodu. - Upravo sam saznala da je… »
"Saznala sam da je pušten na slobodu": Ava Karabatić se hitno oglasila o bivšem, pa pokazala jezive povrede
Mondo pre 9 sati
Starleta Ava Karabatić u centru je medijske pažnje nakon što doživela jezivo fizičko nasilje od strane partnera. Ona se već par puta oglašavala putem Instagrama gde je podelila fotografije svojih povreda , aovog puta je navelada je njen partner sada… »
Vesti dana »
Novi gazda preuzima: Odmah smenjeni direktori N1, Nove, Radara, Danasa
Vreme pre 1 danjoš 35 povezanih
Tramp ima novu želju: Sviđa mi se ideja da se Ormuški moreuz proglasi teritorijom SAD
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 3 satajoš 31 povezana