Povezane vesti
Kažu da je plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam: Goca Tržan o predstojećem velikom solističkom koncertu (foto)…
Večernje novosti pre 2 dana
POP zvezda Goca Tržan održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Andreja Damnjanović Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i prepoznatljivom energijom kojom Goca već… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru
Blic pre 2 dana
Na koncertu publiku očekuju najveći hitovi, snažne emocije i Gocina prepoznatljiva energija. Pevačica najavljuje posebno muzičko veče koje će obuhvatiti sve važne trenutke njene karijere. Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam": Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava centru
Nova pre 2 dana
Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop scene, Goca Tržan, održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru
Telegraf pre 2 dana
Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop scene, Goca Tržan, održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava Centra. Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 2 satajoš 74 povezane
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 13 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Državna pomoć penzionerima i punoletnim građanima neće uticati na inflaciju
RTV pre 8 satijoš 30 povezanih
Studenti traže hitnu istragu: Policija nasilno privela studentkinju u Nišu
Naissus info pre 10 satijoš 10 povezanih
Katastrofa za "Rijeru" veče pred Plzenj, napadač napustio trening
Telegraf pre 1 danjoš 118 povezanih