Povezane vesti
Kažu da je plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam: Goca Tržan o predstojećem velikom solističkom koncertu (foto)…
Večernje novosti 17.08.2026
POP zvezda Goca Tržan održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Andreja Damnjanović Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i prepoznatljivom energijom kojom Goca već… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru
Blic 17.08.2026
Na koncertu publiku očekuju najveći hitovi, snažne emocije i Gocina prepoznatljiva energija. Pevačica najavljuje posebno muzičko veče koje će obuhvatiti sve važne trenutke njene karijere. Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam": Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava centru
Nova 17.08.2026
Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop scene, Goca Tržan, održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru
Telegraf 17.08.2026
Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop scene, Goca Tržan, održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava Centra. Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i… »
Vesti dana »
"Nisu propali pregovori između MOL-a i Gaspromnjefta!" Ministarka Đedović Handanović: To potvrđuje odobrenje OFAK-a da se pregovori nastave do 30. oktobra
Kurir pre 28 minutajoš 49 povezanih
Evropska Srbija: Zakonom roditelj-negovatelj uskraćeno 37.000 roditelja, usvojićemo novi zakon
Nova pre 4 satijoš 45 povezanih
U Beogradu i Novom Sadu obeleženo 16 minuta tišine u znak sećanja na žrtve pada nadstrešnice VIDEO
Nova pre 6 satijoš 10 povezanih
Izborni presek: Novi incidenti, EU poziva na ublažavanje retorike
BBC News pre 4 satijoš 22 povezane