Povezane vesti

Kažu da je plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam: Goca Tržan o predstojećem velikom solističkom koncertu (foto)…

Kažu da je plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam: Goca Tržan o predstojećem velikom solističkom koncertu (foto)…

Večernje novosti pre 2 dana
POP zvezda Goca Tržan održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Andreja Damnjanović Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i prepoznatljivom energijom kojom Goca već… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru

"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru

Blic pre 2 dana
Na koncertu publiku očekuju najveći hitovi, snažne emocije i Gocina prepoznatljiva energija. Pevačica najavljuje posebno muzičko veče koje će obuhvatiti sve važne trenutke njene karijere. Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam": Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava centru

"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, ja to ne mogu da obećam": Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava centru

Nova pre 2 dana
Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop scene, Goca Tržan, održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i… »
"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru

"Kažu da je Plava dvorana za sedenje, to ne mogu da obećam!" Goca Tržan najavila veliki koncert u Sava Centru

Telegraf pre 2 dana
Jedna od najenergičnijih i najautentičnijih pevačica domaće pop scene, Goca Tržan, održaće 4. novembra 2026. godine veliki solistički koncert u Plavoj dvorani Sava Centra. Publiku očekuje veče ispunjeno najvećim hitovima, snažnim emocijama i… »

Vesti dana »