Povezane vesti
Lepi MIća URNISAO STANIJU PA POMENUO I KIJU KOCKAR! Evo zašto Stanija nije pobedila zasluženo!
Svet & Skandal pre 7 sati
Rijaliti veteran Lepi Mića gostovao je u emisiji „Narod pita“ kod voditeljke Maša Mihailović, gde je zajedno sa bivšim cimerima Sandra Todić i Hana Duvnjak sumirao utiske o tek završenoj sezoni šou programa „Elita 9“. Tokom uživo uključenja, gledalac iz… »
"Kad je Kija pobedila svi su komentarisali, a Staniju niko ne spominje" Pevač opleo po starleti: "Počeću i ja da se slikam, to…
Blic pre 8 sati
Uporedio je njenu pobedu sa Kijom Kockar, čija je pobeda izazvala mnogo veću pažnju javnosti. Otvoreno je izrazio nezadovoljstvo što se nije plasirao u superfinale i izjavio da ne razume plasman nekih učesnika. Pevač i dugogodišnji rijaliti učesnik Lepi… »
Lepi Mića opleo po Staniji: Nigde je nema, opet kači samo provokativne fotografije! Pomenuo i Kiju Kockar
Kurir pre 10 sati
U emisiji ''Narod pita'', sinoć je voditeljka Maša Mihailović ugostila Lepog Miću, Sandru Todić i Hanu Duvnjak. Jedan gledalac posebno je bio zainteresovan kako Lepi Mića gleda na pobedu Stanije Dobrojević u "Eliti 9". - Ovde Milan iz Vrnjačke Banje… »
Vesti dana »
Požar u Deliblatskoj peščari zahvatio više od 3.500 hektara
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 50 povezanih
Sindikati N1, Nove, Danasa i Radara traže garancije za očuvanje uređivačke nezavisnosti
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 35 povezanih
Tramp: Sviđa mi se ideja da se Ormuški moreuz proglasi teritorijom SAD, Iran želi sporazum, ali ne i da prihvati uslove
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 29 povezanih
Kratko osveženje, pa novi pakao: Stiže toplotni talas sa temperaturama do 40, lokalno i 42 stepena
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 34 povezane
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih