Povezane vesti

Najteži trenutak Novakove karijere - Srđan je samo stavio deset evra na sto: "Ovo je sve što sada imamo"

Najteži trenutak Novakove karijere - Srđan je samo stavio deset evra na sto: "Ovo je sve što sada imamo"

Nova pre 2 dana
Kada se prezivate Đoković, ta senka nije samo velika; ona je gigantska, teška i u stanju da pritisne mladog čoveka do granice pucanja. Danas, sa 34 godine, Marko Đoković, srednji od trojice braće iz najpoznatije srpske sportske porodice, ne traži više… »
Marko Đoković otkrio teške trenutke odrastanja: "Roditelji nisu slušali, bili smo u Novakovoj senci"

Marko Đoković otkrio teške trenutke odrastanja: "Roditelji nisu slušali, bili smo u Novakovoj senci"

Nova pre 2 dana
U svetu vrhunskog sporta, uspeh se meri isključivo trofejima, pobedama i rekordima. Svet slavišampione, ali retko ko pita šta se dešava u dušama onih koji ostanu iza njih – u tami, daleko od reflektora i fotoreportera. Kada se prezivate Đoković, ta senka… »
Surovo iskrena ispovest Marka Đokovića: Molio za roditeljsku ljubav, sve puklo zbog Novaka

Surovo iskrena ispovest Marka Đokovića: Molio za roditeljsku ljubav, sve puklo zbog Novaka

Mondo pre 2 dana
Brat Novaka Đokovića, Marko, već godinama ne živi u Srbiji i o njegovom životu se jako malo zna. Ovog puta je ponovo došao u žižu javnosti jer organizuje humanitarni turnir "Ljubav, mir i prijatelji", zajedno sa velikim prijateljem i nekdašnjim Novakovim… »
Marko Đoković otvorio dušu o Novaku: "Patio sam, išao kod psihologa, bio sam u njegovoj senci, tražio sam..."

Marko Đoković otvorio dušu o Novaku: "Patio sam, išao kod psihologa, bio sam u njegovoj senci, tražio sam..."

Telegraf pre 2 dana
Marko Đoković, rođeni brat najboljeg tenisera svih vremena - Novaka, otvorio je dušu i otkrio kako je bilo odrastati u okruženju u kojem svi pričaju o Noletu, koji je već sa 6,7 godina bio veliki talenat i predviđala mu se svetla budućnost. Istakao je i… »
Marko Đoković: Bili smo u Novakovoj senci, tražio sam pažnju…

Marko Đoković: Bili smo u Novakovoj senci, tražio sam pažnju…

Sport klub pre 2 dana
Marko Đoković, brat Novaka Đokovića, zajedno sa Novakovim nekadašnjim trenerom Pepeom Imazom organizuje humanitarni turnir „Amor & Paz y Amigos“, u prevodu – ljubav, mir i prijatelji. Amor & Paz je slogan Imazove teniske akademije. Svakog dana igraće se… »

Vesti dana »