Povezane vesti

Porodica Ratka Mladića strahuje da je general imao i treći moždani udar

Porodica Ratka Mladića strahuje da je general imao i treći moždani udar

RTV pre 23 sata
BEOGRAD - Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića izjavio je danas da strahuje da je njegov otac nedavno doživio treći moždani udar, a da Međunarodni mehanizam u Hagu o tome nije obavestio porodicu. "Moja majka i ja se sada pripremamo za vanredno… »
Porodica Ratka Mladića strahuje da je general imao i treći moždani udar: "Jedva može da govori telefonom"

Porodica Ratka Mladića strahuje da je general imao i treći moždani udar: "Jedva može da govori telefonom"

Euronews pre 23 sata
Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića izjavio je danas da strahuje da je njegov otac nedavno doživio treći moždani udar, a da Međunarodni mehanizam u Hagu o tome nije obavestio porodicu. "Moja majka i ja se sada pripremamo za vanredno putovanje u Hag… »
Porodica strahuje da je Ratko Mladić doživeo treći moždani udar, Hag o tome ćuti

Porodica strahuje da je Ratko Mladić doživeo treći moždani udar, Hag o tome ćuti

Sputnik pre 1 dan
Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića izjavio je danas da strahuje da je njegov otac nedavno doživeo treći moždani udar, a da Međunarodni mehanizam u Hagu o tome nije obavestio porodicu. „Moja majka i ja se sada pripremamo za vanredno putovanje u… »

Vesti dana »