Povezane vesti

"Zameraju mi što nemam usta kao patka": Pevačicu (55) vređali zato što nije radila nijednu estetsku korekciju

"Zameraju mi što nemam usta kao patka": Pevačicu (55) vređali zato što nije radila nijednu estetsku korekciju

Blic pre 10 sati
Natalija je šokirala javnost priznanjem da je uhvatila supruga Sanija u prevari sa drugom ženom. Pevačica je istakla da nema ni tetovaže jer razmišlja o tome kako će izgledati u starosti. Pevačica Natalija Trik FX 55) odolela je trendovima estetske… »
"Pitaju se zašto nemam ona usta kao patka": Naša pevačica oštro o estetskim korekcijama

"Pitaju se zašto nemam ona usta kao patka": Naša pevačica oštro o estetskim korekcijama

Nova pre 12 sati
Pevačica Natalija Trik FX se često za svoje društvene mreže snima bez šminke, te otvoreno govori da nema problem da pokaže svoje pravo lice. U emisiji " Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, pevačica je pre par godina otkrila kako je odolela… »
Igrala Riskinu priju u "Srećnim ljudima", pa nestala: Glumica u mladosti plenila lepotom, nikada nije dobila glavnu rolu, a…

Igrala Riskinu priju u "Srećnim ljudima", pa nestala: Glumica u mladosti plenila lepotom, nikada nije dobila glavnu rolu, a…

Kurir pre 12 sati
Kultna srpska serija " Srećni ljudi" prikazuje se ponovo na RTS-u, a interesovanje publike i posle 33 godina od prvog emitovanja ne jenjava. Mnogi glumci koji su nepravedno zaboravljeni su sada zahvaljujući ovoj seriji opet u žiži javnosti, a među njima… »
"Dobila sam dete uz pomoć molitve, išli smo u jednu crkvu kod Valjeva": Naša pevačica je nakon šest godina borbe rodila sina…

"Dobila sam dete uz pomoć molitve, išli smo u jednu crkvu kod Valjeva": Naša pevačica je nakon šest godina borbe rodila sina…

Nova pre 1 dan
Pevačica Ružica Čavić se posle skoro dve decenije medijske ilegale, pre dve godine, pojavila u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" i oduševila publiku koja ju je pratila krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina. Njen najveći hit "Sve ja to… »

Vesti dana »