Povezane vesti

"Tražio sam 500.000 € za ulazak u 'Elitu'": Najbahatiji sin na Balkanu imao jedan poseban uslov za Mitrovića

"Tražio sam 500.000 € za ulazak u 'Elitu'": Najbahatiji sin na Balkanu imao jedan poseban uslov za Mitrovića

Mondo pre 10 sati
Nikola Keljanović, poznat kao Ćaletov sin, tražio je 500.000 evra za učešće u "Eliti". Ipak, do ulaska nije došlo jer Željko Mitrović nije želeo da ispuni njegove visoke novčane i posebne uslove. Pogledajte njegove fotografije: "Tražio sam 500.000 evra i… »
"Tražio sam 500.000" Ovo su uslovi ćaletovog sina za ulazak u rijaliti: Bio sam sa svim starletama u Srbiji

"Tražio sam 500.000" Ovo su uslovi ćaletovog sina za ulazak u rijaliti: Bio sam sa svim starletama u Srbiji

Kurir pre 11 sati
Nikola Keljanović, kog mnogi znaju i kao " Ćaletovog sina" , dugo godina unazad privlači pažnju javnosti objavama, ali i bahatim načinom života. U jednom periodu su ga mnogi povezivali sa starletom Majom Marinković zbog čega se šuškalo da će i on ući u… »
"Za ulazak u elitu sam tražio 500.000 evra" Najbahatiji sin na Balkanu imao poseban uslov za učešće u rijalitiju: "Kajem se…

"Za ulazak u elitu sam tražio 500.000 evra" Najbahatiji sin na Balkanu imao poseban uslov za učešće u rijalitiju: "Kajem se…

Blic pre 11 sati
Šokirao je javnost izjavom da žali što je uopšte išao u školu jer sada zarađuje dovoljno bez obrazovanja. Mnoga poznata rijaliti imena su potpisala ugovor za Elitu 10 Nikola Keljanović, široj javnosti poznat kao "Ćaletov sin" godinama unazad privlači… »

Vesti dana »