Povezane vesti
"Tražio sam 500.000 € za ulazak u 'Elitu'": Najbahatiji sin na Balkanu imao jedan poseban uslov za Mitrovića
Mondo pre 10 sati
Nikola Keljanović, poznat kao Ćaletov sin, tražio je 500.000 evra za učešće u "Eliti". Ipak, do ulaska nije došlo jer Željko Mitrović nije želeo da ispuni njegove visoke novčane i posebne uslove. Pogledajte njegove fotografije: "Tražio sam 500.000 evra i… »
"Tražio sam 500.000" Ovo su uslovi ćaletovog sina za ulazak u rijaliti: Bio sam sa svim starletama u Srbiji
Kurir pre 11 sati
Nikola Keljanović, kog mnogi znaju i kao " Ćaletovog sina" , dugo godina unazad privlači pažnju javnosti objavama, ali i bahatim načinom života. U jednom periodu su ga mnogi povezivali sa starletom Majom Marinković zbog čega se šuškalo da će i on ući u… »
"Za ulazak u elitu sam tražio 500.000 evra" Najbahatiji sin na Balkanu imao poseban uslov za učešće u rijalitiju: "Kajem se…
Blic pre 11 sati
Šokirao je javnost izjavom da žali što je uopšte išao u školu jer sada zarađuje dovoljno bez obrazovanja. Mnoga poznata rijaliti imena su potpisala ugovor za Elitu 10 Nikola Keljanović, široj javnosti poznat kao "Ćaletov sin" godinama unazad privlači… »
Vesti dana »
Oglasila se ambasada Srbije u Indoneziji: Nema informacija o srpskim državljanima: "Dani su izuzetno dugi, proglašena je vanredna situacija"
Blic pre 51 minutajoš 11 povezanih
Važne lekcije iz rata sa Irakom Pezeškijan: Strpljenje i solidarnost su ključevi iranskog otpora stranom pritisku
Večernje novosti pre 11 minutajoš 10 povezanih
Nova računica minimalca za 2027. Plata će preći 82.000 dinara, ali samo pod jednim uslovom
Kamatica pre 2 satajoš 9 povezanih