Povezane vesti
Tramp: SAD ne vode razgovore sa Iranom
Politika pre 20 dana
Tramp je na svojoj platformi napisao da je američka pomorska blokada i dalje na snazi. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se ne vode razgovori Sjedinjenih Američkih Država sa Iranom, niti su takvi razgovori planirani. Tramp je na svojoj… »
Tramp ne prestaje sa provokacijama: Ovu teritoriju "pripojio" Americi i objavio mapu
Mondo pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je podigao tenzije oko Ormuskog moreuza nakon što je na društvenim mrežama objavio mapu na kojoj je strateški plovni put označen kao "nova teritorija SAD". Objava je usledila nakon što je Tramp prethodno najavio da… »
Tramp objavio mapu: Ormuski moreuz, nova teritorija SAD!
Telegraf pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp dodatno je podigao tenzije oko Ormuskog moreuza nakon što je na društvenim mrežama objavio objavu na kojoj je strateški plovni put označen kao "nova teritorija SAD". Objava je usledila nakon što je Tramp prethodno najavio… »
Tramp: Sviđa mi se ideja da proglasimo Ormuski moreuz teritorijom SAD
NIN pre 21 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu se sviđa ideja da se Ormuski moreuz, koji se nalazi između Persijskog i Omanskog zaliva, proglasi teritorijom Sjedinjenih Američkih Država, navodeći da ga SAD već kontrolišu. "Mi ga kontrolišemo… »
Tramp: "Ormuški moreuz kao američka teritorija? Sviđa mi se kako zvuči"
Blic pre 21 dana
Donald Tramp je izjavio da podržava ideju da Ormuski moreuz postane teritorija SAD, jer ga već kontrolišu blokadom On je kritikovao Južnu Koreju i Oman zbog nedostatka vojne podrške američkim operacijama protiv Irana Američki predsednik Donald Tramp… »
Vesti dana »
Evropska komisija zbog sahrane Ratka Mladića razmatra konkretne mere protiv Srbije
Nova pre 26 minutajoš 59 povezanih
Građani više neće nositi uplatnice: Kreće elektronsko plaćanje taksi
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji 37 slučajeva groznice Zapadnog Nila, većina sa težim oblikom bolesti
N1 Info pre 21 minutajoš 15 povezanih