Povezane vesti

Tramp ne prestaje sa provokacijama: Ovu teritoriju "pripojio" Americi i objavio mapu

Tramp ne prestaje sa provokacijama: Ovu teritoriju "pripojio" Americi i objavio mapu

Mondo pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je podigao tenzije oko Ormuskog moreuza nakon što je na društvenim mrežama objavio mapu na kojoj je strateški plovni put označen kao "nova teritorija SAD". Objava je usledila nakon što je Tramp prethodno najavio da… »
Tramp objavio mapu: Ormuski moreuz, nova teritorija SAD!

Tramp objavio mapu: Ormuski moreuz, nova teritorija SAD!

Telegraf pre 2 sata
Američki predsednik Donald Tramp dodatno je podigao tenzije oko Ormuskog moreuza nakon što je na društvenim mrežama objavio objavu na kojoj je strateški plovni put označen kao "nova teritorija SAD". Objava je usledila nakon što je Tramp prethodno najavio… »
Tramp: Sviđa mi se ideja da proglasimo Ormuski moreuz teritorijom SAD

Tramp: Sviđa mi se ideja da proglasimo Ormuski moreuz teritorijom SAD

NIN pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da mu se sviđa ideja da se Ormuski moreuz, koji se nalazi između Persijskog i Omanskog zaliva, proglasi teritorijom Sjedinjenih Američkih Država, navodeći da ga SAD već kontrolišu. "Mi ga kontrolišemo… »
Tramp: "Ormuški moreuz kao američka teritorija? Sviđa mi se kako zvuči"

Tramp: "Ormuški moreuz kao američka teritorija? Sviđa mi se kako zvuči"

Blic pre 16 sati
Donald Tramp je izjavio da podržava ideju da Ormuski moreuz postane teritorija SAD, jer ga već kontrolišu blokadom On je kritikovao Južnu Koreju i Oman zbog nedostatka vojne podrške američkim operacijama protiv Irana Američki predsednik Donald Tramp… »

Vesti dana »