Povezane vesti
Stanković (Niš, moj grad): Smena direktora N1, Nove S, Danasa i Radara dodatno ugrožava slobodu medi
Beta pre 1 dan
Kopredsednik Grupe građana "Niš, moj grad" i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da smene direktora u medijima N1, Nova S, Danas, Nova.rs i Radar dodatno ugrožavaju slobodu medija u Srbiji. "Smena direktora više medija… »
Stanković (Niš, moj grad): Smena direktora N1, Nove S, Danasa i Radara dodatno ugrožava slobodu medi
Serbian News Media pre 1 dan
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da smene direktora u medijima N1, Nova S, Danas, Nova.rs i Radar dodatno ugrožavaju slobodu medija u Srbiji. On je istakao da pitanje slobode… »
Pravo u centar pre 1 dan
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da smene direktora u medijima N1, Nova S, Danas, Nova.rs i Radar dodatno ugrožavaju slobodu medija u Srbiji. On je istakao da pitanje slobode… »
Radio sto plus pre 1 dan
On je istakao da pitanje slobode medija ne sme biti vezano za to ko je vlasnik određenog medija. “Ne govorim ovo zato što treba štititi bilo koji pojedinačni medij. Govorim kao građanin i političar koji smatra da u demokratskom društvu mora da postoji… »
Stanković (Niš, moj grad): Smena direktora N1, Nove S, Danasa i Radara dodatno ugrožava slobodu medija
Serbian News Media pre 1 dan
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković izjavio je danas da smene direktora u medijima N1, Nova S, Danas, Nova.rs i Radar dodatno ugrožavaju slobodu medija u Srbiji. „Smena direktora više medija… »
„Ne smemo dozvoliti da građani imaju samo jednu dozvoljenu istinu“: Stanković o smeni direktora Danasa, Radara, Nove S i N1…
Danas pre 1 dan
Kopredsednik Grupe građana „Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta Juga Srbije Miodrag Stanković ocenio je da najnovije smene direktora u medijima N1, Nove S, Danasa, Nove.rs i Radara predstavljaju razlog za ozbiljnu zabrinutost i da dodatno otvaraju pitanje… »
Vesti dana »
Ruski avion za gašenje požara sleteo u Niš: Od sutra u akciji u Deliblatskoj peščari
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Amerika zadužena do guše: Javni dug SAD prvi put premašio 40 biliona dolara, udvostručen od 2017. godine
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Crno-beli na teškom gostovanju: Evo gde možete gledati direktan prenos meča Hetafe - Partizan
Kurir pre 9 minutajoš 2 povezane