Povezane vesti
"Dosta mi je Rusa, naučite srpski!": Ruskinja otvorila radnju u Novom Sadu, mušterija je rasplakala prvog dana
Mondo pre 1 dan
Ruskinja Jana Pastel nedavno je otvorila svoju prodavnicu nakita u Novom Sadu, nakon što je istim poslom godinama uspešno rukovodila u Moskvi. Ipak, sam početak poslovanja u Srbiji i susret sa jednom od prvih mušterija ostavili su je u suzama. Razlog za… »
Ruskinja otvorila radnju u Novom Sadu, pa briznula u plač zbog mušterije i objavila snimak koji je napravio haos: "Rekla mi…
Blic pre 1 dan
Više komentara ukazalo je da i od Srba u inostranstvu očekuje se brzo učenje lokalnog jezika, posebno ako su u uslužnim delatnostima Objava je pokrenula debatu – dok su neki pružili podršku Jani, mnogi korisnici su naglasili da osnovno znanje jezika mora… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 14 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Državna pomoć penzionerima i punoletnim građanima neće uticati na inflaciju
RTV pre 9 satijoš 30 povezanih
Niški studenti tvrde da je njihova koleginica pretrpela policijsko nasilje: Uskraćeni joj medicinska pomoć i pravo na advokata
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Viktorije Plzenj u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Rijera se ne plaši nikoga.
Dnevnik pre 1 danjoš 118 povezanih