Povezane vesti
Stanija konačno otkrila istinu o honoraru: Asmin tvrdio da je uzela 400.000, a evo šta ona kaže: Isplaćena sam...
Kurir pre 1 dan
Pobednica "Elite 9", Stanija Dobrojević je uvidela da se mnogi interesuju za njen honorar u rijalitiju, kao i to da li joj je novac isplaćen. Zbog toga, rešila je da odgovori na sve spekulacije, istakavši da je "lepo ispoštovana". Tokom svog oglašavanja… »
Staniji isplaćen honorar nakon pobede u "Eliti 9": Starleta se oglasila i otkrila koliko joj je leglo na račun
Mondo pre 1 dan
Nakon pobede u devetoj sezoni "Elite", Stanija Dobrojević potvrdila je na Instagramu da je produkcija u potpunosti ispunila ugovorne obaveze i isplatila joj kompletan honorar. Iako se u javnosti spekulisalo o sumi od čak 400.000 evra, poznata starleta… »
„DOBILA SAM NAJVEĆI HONORAR U ISTORIJI RIJALITIJA!“ Stanija otkrila sve o saradnji sa Pinkom: „Isplaćena sam i lepo…
Svet & Skandal pre 1 dan
Pobednica „Elite 9“, Stanija Dobrojević, oglasila se na svom Instagram profilu gde je otkrila da su joj isplatili ceo honorar i da ju je produkcija rijalitija ispoštovala. Inače, pričalo se da je starleta zaradila 400.000 evra. Stanija Dobrojević… »
Staniji Dobrojević isplaćen ceo honorar za Elitu 9! Starleta se oglasila, evo koliko joj je para leglo na račun: "Ispoštovana…
Blic pre 1 dan
Istakla je da je zadovoljna tretmanom od produkcije i da je dobila najveći honorar u istoriji rijalitija. Posle odmora sa porodicom najavila je povratak poslovnim obavezama i učešće u novim projektima. Pobednica "Elite 9", Stanija Dobrojević, oglasila se… »
"Isplaćena sam i lepo ispoštovana" Stanija Dobrojević ušla u lovu i progovorila o Pinku: Dobila sam najlepši honorar u…
Kurir pre 1 dan
Stanija Dobrojević oglasila se na društvenim mrežama i otkrila da je dobila ceo honorar od učešća u devetoj sezoni Elite. Pobednica rijalitija se pohvalila i priznala da je ispoštovana od strane Pinka. - Imala sam cilj da udjem i pobedim! I uspela sam… »
Oglasila se Stanija, Pink joj isplatio ceo honorar nakon pobede u Eliti: Evo koliko je zgrnula para
Telegraf pre 1 dan
Pobednica "Elite 9", Stanija Dobrojević, oglasila se na svom Instagram profilu gde je otkrila da su joj isplatili ceo honorar i da ju je produkcija rijalitija ispoštovala. Inače, pričalo se da je starleta zaradila 400.000 evra. Stanija Dobrojević… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 3 satajoš 74 povezane
RHMZ upozorio na jak toplotni talas, temperatura lokalno i do 42 stepena
Sputnik pre 16 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Državna pomoć penzionerima i punoletnim građanima neće uticati na inflaciju
RTV pre 9 satijoš 30 povezanih
Studenti traže hitnu istragu: Policija nasilno privela studentkinju u Nišu
Naissus info pre 11 satijoš 10 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Viktorije Plzenj u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Rijera se ne plaši nikoga.
Dnevnik pre 1 danjoš 118 povezanih