Povezane vesti

Bio sam spreman da umrem za svakog na terenu: Tiknizjan u suzama napustio Crvenu zvezdu

Bio sam spreman da umrem za svakog na terenu: Tiknizjan u suzama napustio Crvenu zvezdu

Danas pre 6 sati
Nair Tiknizjan je napustio Crvenu zvezdu u suzama i preselio se u Olimpijakos. Jermenski levi bek se na emotivan način oprostio od saigrača, a tokom govora u svlačionici nije krio suze. Podneta prijava protiv Dejana Stankovića – Plačem jer sam ovde uvek… »
Tiknizjan u suzama: „Bio sam spreman da umrem za ovu ekipu!“

Tiknizjan u suzama: „Bio sam spreman da umrem za ovu ekipu!“

Hot sport pre 5 sati
Nair Tiknizjan završio je svoju epizodu na Marakani, a emotivno obraćanje saigračima na poslednjem treningu pokazalo je koliko mu je značila Crvena zvezda. Nair Tiknizjan završio je svoju epizodu u Crvenoj zvezdi, a poslednji susret sa doskorašnjim… »
Bio sam spreman da umrem za svakog: Tiknizjan zaplakao na oproštaju od Zvezde, snimak iz svlačionice će oduševiti navijače

Bio sam spreman da umrem za svakog: Tiknizjan zaplakao na oproštaju od Zvezde, snimak iz svlačionice će oduševiti navijače

Večernje novosti pre 5 sati
Emotivno je bilo na Marakani. FOTO: Bane T. Stojanovic/ATA Images Jermenski reprezentativac Nair Tiknizjan napustio je Crvenu zvezdu nakon samo jedne sezone na Marakani, te se ovog leta preselio u Olimpijakos! Srpski šampion je na ime obeštećenja zaradio… »
Tiknizjan u suzama napustio Zvezdu, njegove reči rasplakale i saigrače VIDEO

Tiknizjan u suzama napustio Zvezdu, njegove reči rasplakale i saigrače VIDEO

B92 pre 5 sati
Nair Tiknizjan emotivno se oprostio od saigrača i Crvene zvezde. Ruski fudbaler nije uspeo da zadrži suze, a njegov odlazak sa Marakane bio je jedan od emotivnijih u poslednje vreme. Posebno emotivan bio je Tiknizjanov govor pred saigračima, koji nisu… »
Šokantan snimak iz Zvezdine svlačionice! Tiknizjan nije mogao da dođe sebi, suzama se oprostio od Crvene zvezde: Bio sam…

Šokantan snimak iz Zvezdine svlačionice! Tiknizjan nije mogao da dođe sebi, suzama se oprostio od Crvene zvezde: Bio sam…

Kurir pre 6 sati
Levi bek je napustio Crvenu zvezdu nakon jedne sezone, a za relativno kartko vreme je, čini se po snimku koji su objavili crveno-beli, zavoleo klub i saigrače. Nair TIknizjan će karijeru nastaviti u Olimpijakosu, a njegov transfer je doneo srpskom… »
VIDEO Tiknizjan zaplakao u svlačionici: Evo kako se oprostio od saigrača i Zvezde

VIDEO Tiknizjan zaplakao u svlačionici: Evo kako se oprostio od saigrača i Zvezde

Nova pre 6 sati
Reprezentativac Jermenije Nair Tiknizjan napustio je Crvenu zvezdu, a njegov rastanak sa saigračima protekao je u izuzetno emotivnoj atmosferi. Levi bek nije uspeo da zadrži suze tokom oproštajnog govora u svlačionici, a emocije su savladale i pojedine… »
Tiknizjan briznuo u plač na rastanku od Zvezde: "Bio sam spreman da umrem za svakog na terenu"

Tiknizjan briznuo u plač na rastanku od Zvezde: "Bio sam spreman da umrem za svakog na terenu"

Mondo pre 6 sati
Crvena zvezda rešila je da se rastane sa reprezentativcem Jermenije Nairom Tiknizjanijem. Momak rođen u Rusiji bio je posebno emotivan na rastanku, pa prilikom pozdravljanja sa sad već bivšim saigračima nije mogao da sakrije suze. Kroz nekoliko rečenica… »
"Bio sam spreman da umrem": Tiknizjan napustio Zvezdu, plakao kao kiša, otkriven snimak njegovog odlaska

"Bio sam spreman da umrem": Tiknizjan napustio Zvezdu, plakao kao kiša, otkriven snimak njegovog odlaska

Telegraf pre 6 sati
I da, definitivno će neki stranci zauvek ostati u srcima večitih rivala... Mnogi su prolazili Marakanom i Humskom, samo oni najvredniji su ostavili neizbrisiv trag. Jedan od njih je sigurno i Nair Tiknizjan koji je u samo godinu dana postao miljenik… »
(VIDEO) Nikad emotivnije: Tiki otišao u suzama iz Zvezde

(VIDEO) Nikad emotivnije: Tiki otišao u suzama iz Zvezde

Sport klub pre 7 sati
Nair Tiknizjan se na rastanku od saigrača i Crvene zvezde rasplakao, retko je viđen tako emotivan odlazak. Emotivan je bio i Tiknizjanov govor pred saigračima, nije plakao samo on… „Plačem jer sam ovde uvek bio iskren. Bio sam spreman da umrem za svakog… »

Vesti dana »