Povezane vesti
"Razvodim se od najlepše žene na svetu": Gvardiola otvorio dušu iza zatvorenih vrata, "raspao" se od emocija
Nova pre 5 sati
Španski trener Pep Gvardiola otkrio je da je priču o razvodu od Kristine Sere iskoristio na potpuno neočekivan način – kao motivacionu poruku fudbalerima Mančester sitija. Gvardiola je pre nekoliko meseci odlučio da završi desetogodišnju eru na klupi… »
"Razvodim se od najlepše žene na planeti": Gvardiola otvorio dušu pred igračima
Mondo pre 7 sati
Španski trener Pep Gvardiola otkrio je kako je priču o razvodu sa Kristinom Serom upotrebio kao jedinstven primer za motivaciju fudbalera Mančester sitija. Pre nekoliko meseci Španac je rešio da završi desetogodišnji mandat u engleskom velikanu, a jedna… »
"Razveo sam se, napustio život i vi mi ovako vraćate": Gvardiola u sukobu sa igračima, otkriven dosad neviđen snimak VIDEO
Nova pre 8 sati
Nova dokumentarna serija „Prelepa opsesija” u produkciji Amazon Prime-a donosi detalje iz završnice mandata Pepa Gvardiole na klupi Mančester sitija. Španski stručnjak napustio je klub na kraju sezone 2025/26, osiguravši tokom desetogodišnjeg boravka u… »
"Razvodim se od najlepše žene na planeti, ali volim je": Otkrivene reči čuvenog trenera, snimak obilazi svet
Telegraf pre 9 sati
Legendarni Pep Gvardiola je ovog leta napustio Mančester siti posle devet godina i velikih uspeha sa engleskim timom koji su krunisani trofejom Lige šampiona, prvim u istoriji Građana. Ipak, pojavio se i jedan snimak, koji je prikazan u njegovom… »
Ispovest Pepa Gvardiole: "Razveo sam se od najlepše žene na svetu"
Večernje novosti pre 9 sati
Privatni pakao legendarnog trenera, svađe u svlačionici i suze pred igračima... AP Photo/Dave Thompson Fudbalski svet potresla je intimna i do sada neviđena ispovest jednog od najvećih trenera svih vremena. Sutra u Velikoj Britaniji premijerno izlazi… »
Gvardiola: Razveo sam se zbog vas, a vi mi ovako vraćate!
Sport klub pre 10 sati
Bivši menadžer Mančester Sitija, Pep Gvardiola, posvađao se sa svojim kapitenom i skoro je zaplakao kritikujući svoje igrače tokom svog najtežeg perioda na čelu, prema novoj dokumentarnoj seriji Amazon Prajma pod nazivom "Prelepa opsesija". Španac je… »
"Razveden sam od najlepše žene na svetu, a volim je!" Najbolnija ispovest Gvardiole - raspao se pred igračima: "Ubiću vas…
Kurir pre 11 sati
Godinama je Pep Gvardiola delovao kao čovek kojem ništa ne može da izmakne kontroli. Ipak, dok je na terenu stvarao jednu od najvećih ekipa u istoriji, njegov privatni život se raspadao. Čuveni Španac otvorio je dušu pred svojim fudbalerima i priznao… »
Gvardioline ispovesti iz svlačionice Sitija – razvod, prinudni zagrljaji i gubitak poverenja uprave
RTS pre 14 sati
Dokumentarna serija "Lepa opsesija" otkriva detalje poslednje dve godine Pepa Gvardiole u Mančester sitiju – emotivne i burne govore u svlačionici, priznanje o razvodu, ali i trenutak u kojem su čelnici kluba počeli da sumnjaju u odluke španskog trenera… »
Vesti dana »
Prolazno osveženje u Srbiji i najava novog toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 60 povezanih
Porodično nasilje u Zemunu: Uhapšen muškarac koji je pretukao suprugu i pretio joj smrću
B92 pre 2 satajoš 37 povezanih
NUNS: Zaposleni u ANN imaju pravo na garancije profesionalne i uređivačke nezavisnosti
Beta pre 5 satijoš 33 povezane