Povezane vesti
Mirka Vasiljević nikada nije upoznala oca, jednom je pričala o najbolnijoj temi: "To je moj krst"
Telegraf pre 1 dan
Glumica Mirka Vasiljević retko i nerado u javnosti govori o detaljima svog detinjstva, međutim, svojevremeno je rešila da otvori dušu i sa knedlom u grlu progovori o najtežem životnom udarcu – gubitku oca Mirka kojeg nikada nije imala priliku da upozna… »
"To je moj krst" Mirka Vasiljević oca nikad nije upoznala: "Nosim ga hrabro i ponosno"
Blic pre 1 dan
Mirka Vasiljević nikada nije upoznala svog oca jer je preminuo pre njenog rođenja. Odrasla je u velikoj porodici, ali je detinjstvo trajno obeleženo preranim gubitkom oca. Glumica Mirka Vasiljević retko i nerado u javnosti govori o detaljima svog… »
"Nisam upoznala tatu, to je moj krst“ Mirka Vasiljević sa knedlom u grlu progovorila o najvećoj životnoj boli: "Nosim je…
Kurir pre 1 dan
Glumica Mirka Vasiljević često govori o svom privatnom životu i porodici koju je zasnovala sa bivšim fudbalerom Vujadinom Savićem. Ipak, kada se povede priča o njenom detinjstvu i roditeljima, Mirka je do sada retko govorila o detaljima. Njeno odrastanje… »
Vesti dana »
Počinje novi toplotni talas: U pojedinim delovima Srbije danas i do 42 stepena
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Američki dug premašio 40 biliona dolara, više nego udvostručen za manje od decenije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
"Iran ne sme da ima nuklearno oružje! Znate li zašto?" Tramp zagrmeo tokom obilaska Bele kuće
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane
Švajcarska se suočava sa jakom sušom: Nivo Ciriškog jezera pao na najniži nivo u poslednjih 75 godina
Blic pre 3 satajoš 1 povezana