Povezane vesti
Novak Đoković: "Ljudi ne znaju šta se sve dogodilo, otkriću sve o nepravdi prema meni"
Mondo 18.08.2026
Najveći teniser svih vremena Novak Đoković (39) dao je emotivni intervju uoči premijere Amazonovog dokumentarnog filma o njemu, " Zimski vuk" i govorio o najznačajnim trenucima svog života i karijere. A zatvaranje u Australiji u ekstradicioni pritvor i… »
Đoković o najtežim godinama: "Doživeo sam rat, bombe koje padaju sa neba, noći u skloništima"
Mondo 18.08.2026
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (39), iako je na zalasku karijere i dalje je jedan od najvažnijih sportista sveta. Možda zbog inata koji neprestano ističe, možda zbog perioda detinjstva kojim se diči, možda zbog želje da pokaže da je… »
Novak Đoković: "To sam ja – pomogao sam Sineru iako sam znao šta će biti"
Mondo 18.08.2026
Srpski teniser Novak Đoković dao je intervju za italijanski list "Korijere delo Sport" uoči premijere Amazonovog dokumentarnog filma " Zimski vuk" (izlazi 20. avgusta) i otkrio je da se tamo "zavesa spušta" njegovom veličanstvenom pobedom protiv Janika… »
Novak Đoković: "Zakleo sam se sebi zbog Srđana i Dijane - i tako sam i uradio"
Mondo 18.08.2026
Srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Americi gde je igrao u Sinsinatiju, i gde ga čeka učešće na US Openu, dok paralelno sa tim promoviše i dokumentarni film o svom životu. U pitanju je Amazonov projekat "Zimski vuk" koji će premijeru imati… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, nešto se desilo od 10 do 12 časova
Danas pre 28 minutajoš 28 povezanih
Koliko biračkih mesta ima u Srbiji: Pogledajte tačan broj i pravila RIK-a
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 25 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 34 minutajoš 69 povezanih
Aktivistkinja iz Novog Sada: Ne prihvatam Vučićevu milost, postupak protiv nas je bio montiran
N1 Info pre 8 minutajoš 36 povezanih