Povezane vesti
Novak Đoković: "Ljudi ne znaju šta se sve dogodilo, otkriću sve o nepravdi prema meni"
Mondo pre 20 dana
Najveći teniser svih vremena Novak Đoković (39) dao je emotivni intervju uoči premijere Amazonovog dokumentarnog filma o njemu, " Zimski vuk" i govorio o najznačajnim trenucima svog života i karijere. A zatvaranje u Australiji u ekstradicioni pritvor i… »
Đoković o najtežim godinama: "Doživeo sam rat, bombe koje padaju sa neba, noći u skloništima"
Mondo pre 20 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (39), iako je na zalasku karijere i dalje je jedan od najvažnijih sportista sveta. Možda zbog inata koji neprestano ističe, možda zbog perioda detinjstva kojim se diči, možda zbog želje da pokaže da je… »
Novak Đoković: "To sam ja – pomogao sam Sineru iako sam znao šta će biti"
Mondo pre 20 dana
Srpski teniser Novak Đoković dao je intervju za italijanski list "Korijere delo Sport" uoči premijere Amazonovog dokumentarnog filma " Zimski vuk" (izlazi 20. avgusta) i otkrio je da se tamo "zavesa spušta" njegovom veličanstvenom pobedom protiv Janika… »
Novak Đoković: "Zakleo sam se sebi zbog Srđana i Dijane - i tako sam i uradio"
Mondo pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Americi gde je igrao u Sinsinatiju, i gde ga čeka učešće na US Openu, dok paralelno sa tim promoviše i dokumentarni film o svom životu. U pitanju je Amazonov projekat "Zimski vuk" koji će premijeru imati… »
Vesti dana »
Kanada uzvratila Trampu: Nove carine na američku robu vrednu 20 milijardi dolara
Bonitet pre 24 minutajoš 14 povezanih
Za 6.000 dinara od države dosad se prijavilo 877.525 građana: A više od 1,3 miliona proverilo je svoj status na portalu Uprave za trezor
Kurir pre 28 minutajoš 13 povezanih
Saobraćajne nezgode na Karaburmi i u Jajincima: Teško povređeni dečak na biciklu i motociklista
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih