Povezane vesti
"Barselona je moj san": Rodri oduševio navijače odmah po dolasku, otkrio šta se dešavalo poslednjih dana
Nova pre 1 dan
Španski fudbaler Rodri izjavio je da je igranje za Barselonu njegov "san", nakon što je doputovao u katalonsku prestonicu kako bi završio transfer iz Mančester sitija, preneli su danas britanski mediji. Barselona je sa Sitijem dogovorila transfer vredan… »
Rodri: Barselona je moj san
Radio sto plus pre 1 dan
Barselona je sa Sitijem dogovorila transfer vredan oko 65 miliona funti, a 30-godišnji vezista trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor sa šampionom Španije. “Veoma sam srećan što sam stigao. Poslednjih nekoliko dana bilo je intenzivno, ali drago mi… »
Rodri stigao u Barselonu i poslao poruku: "Idemo po sve!" VIDEO
B92 pre 2 dana
Rodri je stigao u Barselonu, gde bi uskoro trebalo da bude ozvaničen kao novo veliko pojačanje katalonskog kluba. Španski reprezentativac ne krije ambicije – želi sve trofeje, uključujući i Ligu šampiona. Iskusni vezista sleteo je u ponedeljak uveče u… »
Vesti dana »
Novi bilans: Najmanje 13 mrtvih u Kijevu i okoloni u ruskim vazdušnim napadima
Nova pre 31 minutajoš 20 povezanih
Novi toplotni talas stiže u Srbiju: temperature do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 51 minutajoš 20 povezanih
Novi toplotni talas stiže: Vreo vazduh kreće od Sahare, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja leta
Dnevnik pre 36 minutajoš 16 povezanih
Saobraćajna policija proverava vozače i autobuse na putu ka turističkim destinacijama
Insajder pre 36 minutajoš 11 povezanih