Povezane vesti

Potresna ispovest sestre nastradale Dragane u paklu Omiša! "Gledala me sa koferom u ruci, a onda su eksplodirali automobili i…

Potresna ispovest sestre nastradale Dragane u paklu Omiša! "Gledala me sa koferom u ruci, a onda su eksplodirali automobili i…

Kurir pre 3 sata
Nikolina Slavnić poslednja je videla svoju sestru Draganu živu, dok je oko njih besnela vatrena stihija kod Omiša. Vikala joj je da beži, ali su eksplozije i plamen zauvek razdvojili dve sestre. – Ja sam nju videla. Vikala sam joj da trči, da beži. U… »
Otišle zajedno da rade sezonski u Omiš, samo se ona vratila - Potresna ispovest sestre Dragane Antešević: “Našao je plamen i…

Otišle zajedno da rade sezonski u Omiš, samo se ona vratila - Potresna ispovest sestre Dragane Antešević: “Našao je plamen i…

Dnevnik pre 4 sati
Nikolina Slavnić gledala je kako joj sestra Dragana nestaje u plamenu dok su pokušavale da pobegnu od velikog požara kod Omiša. Vikala joj je da trči i beži, ali je vatrena stihija u jednom trenutku presekla put između njih. Poslednja slika sestre koja… »
Potresna ispovest sestre Dragane koja je poginula u Omišu: "Klečala je i gledala me, a onda nestala u plamenu"

Potresna ispovest sestre Dragane koja je poginula u Omišu: "Klečala je i gledala me, a onda nestala u plamenu"

Telegraf pre 4 sati
Trčala bosa kroz plamen, zapaljene kose. Dve sestre koje su bile nerazdvojne, Nikolina i Dragana, našle su se u paklu požara kod Omiša. Jedna nije uspela da se spasi. Drugu će stravični prizori pratiti do kraja života. "Ja sam nju videla. Vikala sam joj… »
Potresna ispovest sestre Dragane stradale u požaru: „Vikala sam joj da trči, a onda je samo nestala“

Potresna ispovest sestre Dragane stradale u požaru: „Vikala sam joj da trči, a onda je samo nestala“

Nova pre 5 sati
Ništa nije nagoveštavalo da će leto tokom kojeg su dve sestre pokušavale da izbore bolju budućnost postati njihovo poslednje zajedničko leto. Nikolina Slavnić preživela je vatrenu stihiju koja je u noći između 13. i 14. avgusta zahvatila Omiš i okolinu… »
Potresna ispovest sestre nastradale Dragane: "Kola su eksplodirala između nas, plamen se podigao i nestala je u vatri"

Potresna ispovest sestre nastradale Dragane: "Kola su eksplodirala između nas, plamen se podigao i nestala je u vatri"

Mondo pre 5 sati
– Ja sam nju videla. Vikala sam joj da trči, da beži. U jednom trenutku čak sam pokušala da krenem prema njoj, ali između nas su eksplodirali automobili i podigao se plamen. Više nije bilo puta kojim sam mogla da prođem. A onda je ona samo nestala. Ta… »
"Vikala sam da pusti kofer i trči od vatre. Okrenula sam se, više je nije bilo": Potresna ispovest Draganine sestre, koja je…

"Vikala sam da pusti kofer i trči od vatre. Okrenula sam se, više je nije bilo": Potresna ispovest Draganine sestre, koja je…

Blic pre 5 sati
Sestra Dragana je nestala u plamenu dok su pokušavale da pobegnu iz zapaljenog automobila; Nikolina ju je poslednji put videla sa koferom u ruci Tragedija je ostavila duboke emotivne rane Nikolini, koja ne zna kako će živeti bez sestre i čije su… »
Potresna ispovest sestre stradale Dragane u požaru kod Omiša: Videla sam je sa koferom u ruci, a onda je samo nestala u plamenu…

Potresna ispovest sestre stradale Dragane u požaru kod Omiša: Videla sam je sa koferom u ruci, a onda je samo nestala u plamenu…

Večernje novosti pre 5 sati
TRIDESETČETVOROGODIŠNjA Dragana Antešević smrtno je stradala u požaru koji je u noći između 13. i 14. avgusta zahvatio područje Omiša. Njena mlađa sestra Nikolina Slavnić, koja je uspela da pobegne iz vatrene stihije sa lakšim povredama, ispričala je šta… »

Vesti dana »