Povezane vesti

Potresna ispovest sestre nastradale Dragane u paklu Omiša! "Gledala me sa koferom u ruci, a onda su eksplodirali automobili i…

Potresna ispovest sestre nastradale Dragane u paklu Omiša! "Gledala me sa koferom u ruci, a onda su eksplodirali automobili i…

Kurir pre 22 dana
Nikolina Slavnić poslednja je videla svoju sestru Draganu živu, dok je oko njih besnela vatrena stihija kod Omiša. Vikala joj je da beži, ali su eksplozije i plamen zauvek razdvojili dve sestre. – Ja sam nju videla. Vikala sam joj da trči, da beži. U… »
Otišle zajedno da rade sezonski u Omiš, samo se ona vratila - Potresna ispovest sestre Dragane Antešević: “Našao je plamen i…

Otišle zajedno da rade sezonski u Omiš, samo se ona vratila - Potresna ispovest sestre Dragane Antešević: “Našao je plamen i…

Dnevnik pre 22 dana
Nikolina Slavnić gledala je kako joj sestra Dragana nestaje u plamenu dok su pokušavale da pobegnu od velikog požara kod Omiša. Vikala joj je da trči i beži, ali je vatrena stihija u jednom trenutku presekla put između njih. Poslednja slika sestre koja… »
Potresna ispovest sestre Dragane koja je poginula u Omišu: "Klečala je i gledala me, a onda nestala u plamenu"

Potresna ispovest sestre Dragane koja je poginula u Omišu: "Klečala je i gledala me, a onda nestala u plamenu"

Telegraf pre 22 dana
Trčala bosa kroz plamen, zapaljene kose. Dve sestre koje su bile nerazdvojne, Nikolina i Dragana, našle su se u paklu požara kod Omiša. Jedna nije uspela da se spasi. Drugu će stravični prizori pratiti do kraja života. "Ja sam nju videla. Vikala sam joj… »
Potresna ispovest sestre Dragane stradale u požaru: „Vikala sam joj da trči, a onda je samo nestala“

Potresna ispovest sestre Dragane stradale u požaru: „Vikala sam joj da trči, a onda je samo nestala“

Nova pre 22 dana
Ništa nije nagoveštavalo da će leto tokom kojeg su dve sestre pokušavale da izbore bolju budućnost postati njihovo poslednje zajedničko leto. Nikolina Slavnić preživela je vatrenu stihiju koja je u noći između 13. i 14. avgusta zahvatila Omiš i okolinu… »
Potresna ispovest sestre nastradale Dragane: "Kola su eksplodirala između nas, plamen se podigao i nestala je u vatri"

Potresna ispovest sestre nastradale Dragane: "Kola su eksplodirala između nas, plamen se podigao i nestala je u vatri"

Mondo pre 22 dana
– Ja sam nju videla. Vikala sam joj da trči, da beži. U jednom trenutku čak sam pokušala da krenem prema njoj, ali između nas su eksplodirali automobili i podigao se plamen. Više nije bilo puta kojim sam mogla da prođem. A onda je ona samo nestala. Ta… »
"Vikala sam da pusti kofer i trči od vatre. Okrenula sam se, više je nije bilo": Potresna ispovest Draganine sestre, koja je…

"Vikala sam da pusti kofer i trči od vatre. Okrenula sam se, više je nije bilo": Potresna ispovest Draganine sestre, koja je…

Blic pre 22 dana
Sestra Dragana je nestala u plamenu dok su pokušavale da pobegnu iz zapaljenog automobila; Nikolina ju je poslednji put videla sa koferom u ruci Tragedija je ostavila duboke emotivne rane Nikolini, koja ne zna kako će živeti bez sestre i čije su… »
Potresna ispovest sestre stradale Dragane u požaru kod Omiša: Videla sam je sa koferom u ruci, a onda je samo nestala u plamenu…

Potresna ispovest sestre stradale Dragane u požaru kod Omiša: Videla sam je sa koferom u ruci, a onda je samo nestala u plamenu…

Večernje novosti pre 22 dana
TRIDESETČETVOROGODIŠNjA Dragana Antešević smrtno je stradala u požaru koji je u noći između 13. i 14. avgusta zahvatio područje Omiša. Njena mlađa sestra Nikolina Slavnić, koja je uspela da pobegne iz vatrene stihije sa lakšim povredama, ispričala je šta… »

Vesti dana »