Povezane vesti
Modrić otvorio dušu: Mislio na Milan i tokom Mundijala, sada je otkrio zašto je ostao!
Hot sport pre 1 dan
Hrvatski maestro objasnio je šta ga je ubedilo da produži ugovor i jasno poručio da Milan mora da razmišlja o trofejima. Luka Modrić će i sa gotovo 41 godinom nastaviti da nosi dres Milana, a nekoliko nedelja nakon što je produženje ugovora postalo… »
Dok sam igrao za Hrvatsku, mislio sam na Milan! Modrić: Klub mi je pokazao koliko mu je stalo do mene i upravo to mi je bilo…
Kurir pre 1 dan
Očekivalo se da će završiti fudbalsku karijeru, ali hrvatski vezista, koji će za tri nedelje napuniti 41 godinu, otkrio je da je tokom Svetskog prvenstva, dok je predvodio reprezentaciju Hrvatske, već razmišljao o nastavku karijere u Milanu. "Tokom… »
"Dok sam igrao za Hrvatsku, mislio sam na Milan"
B92 pre 1 dan
Luka Modrić nastaviće karijeru u Milanu, iako je posle isteka jednogodišnjeg ugovora i neuspešne prošle sezone bilo očekivano da sa 40 godina stavi tačku na igranje fudbala. Hrvatski vezista, koji će za tri nedelje napuniti 41 godinu, otkrio je da je… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 4 satijoš 74 povezane
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 15 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Isplata dela državne pomoći iz Akcijskog fonda neće uticati na inflaciju
Euronews pre 7 satijoš 30 povezanih
Studenti traže hitnu istragu: Policija nasilno privela studentkinju u Nišu
Naissus info pre 11 satijoš 10 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Viktorije Plzenj u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Rijera se ne plaši nikoga.
Dnevnik pre 1 danjoš 118 povezanih