Povezane vesti
NBA zvezda stiže u Evroligu: Olimpija završila veliko pojačanje
Kurir pre 20 sati
Olimpija u svom saopštenju nije navela detalje ugovora koji je potpisala sa 29-godišnjim američkim bekom. Metjuz je za Indijanu prošle sezone odigrao ukupno 15 utakmica, u kojima je u proseku beležio 5,2 poena i 1,1 skok. U Američkoj profesionalnoj… »
Armani doveo NBA pojačanje
B92 pre 21 sat
Američki košarkaš Garison Metjuz potpisao je ugovor sa Olimpijom iz Milana, saopštio je italijanski klub. Metjuz (29) je prošle sezone igrao za Indijanu, a u NBA ligi je prosečno beležio 5,2 poena i 1,1 skok. "Uzbuđen sam što započinjem novo poglavlje u… »
Metjuz potpisao ugovor sa Olimpijom iz Milana
Sport klub pre 1 dan
Košarkaš Garison Metjuz potpisao je ugovor sa Olimpijom iz Milana, saopštio je italijanski klub. Metjuz (29) je prošle sezone igrao za Indijanu, a u NBA ligi je prosečno beležio 5,2 poena i 1,1 skok. „Uzbuđen sam što započinjem novo poglavlje u karijeri… »
Garison Metjuz potpisao ugovor sa Olimpijom, stiže iz NBA lige
RTS pre 1 dan
Američki košarkaš Garison Metjuz potpisao je ugovor sa Olimpijom iz Milana, saopštio je italijanski klub. Metjuz (29) je prošle sezone igrao za Indijanu, a u NBA ligi je prosečno beležio 5,2 poena i 1,1 skok. "Uzbuđen sam što započinjem novo poglavlje u… »
Vesti dana »
Novi požar kod Magliča, vanredna situacija u Kladovu i borba sa vatrom u Peščari
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 60 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 8 satijoš 19 povezanih
Nadzornik na kopu Drmno u Kostolcu, preminuo od posledica strujnog udara
Beta pre 9 satijoš 19 povezanih
Studentkinja privedena ispred kuće tokom privatnog slavlja: Studenti tvrde da je policija nasilno ubacila u vozilo
Rešetka pre 6 satijoš 9 povezanih
NBS revidirala prognozu za 2026: Inflacija će biti niža, a rast BDP-a viši
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 29 povezanih