Povezane vesti
Nikola Kalinić ponosan na svoju košarkašku zaostavštinu: Sve što sam ikada želeo, uspeo sam da uradim
Euronews pre 1 dan
Nikola Kalinić sve je iznenadio odlukom da zauvek prestane s igranjem košarke, jer je odluku o povlačenju doneo usred priprema sa Crvenom zvezdom, ali u penziju odlazi mirne duše i puna srca. Ponosan na sve što je uradio, bez žaljenja za propuštenim… »
Nikola Kalinić emotivno: Pravio sam greške, ali bio sam pošten…
Sport klub pre 1 dan
"Nastavljamo avanturu, samo u drugačijim ulogama", završio je Nikola Kalinić online pismo u kojem se obratio svima koji su, na ovaj ili onaj način, pratili putovanje "momka luckaste glave" od Subotice do statusa legendarnog igrača Crvene zvezde i… »
Kalinić stavio tačku na veliku karijeru: „Došao je momenat da se kaže dosta“ – emotivan oproštaj posle 17 godina!
Hot sport pre 1 dan
Legendarni srpski košarkaš oprostio se od terena emotivnom porukom, ali ostaje uz igru kao pomoćni trener Crvene zvezde. Došao je kraj jedne velike košarkaške priče. Nikola Kalinić završio je igračku karijeru posle 17 godina, a dan nakon što je njegova… »
Nikola Kalinić emotivan: "Pravio sam greške i gluposti, ali nisam odustajao"
Dnevnik pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Kalinić oglasio se na društvenim mrežama, dan nakon što je završio karijeru. Kalinić je u ponedeljak saopštio da završava igračku karijeru, te da se priključuje stručnom štabu Crvene zvezde. Objavu Kalinića prenosimo u celosti. "To… »
Nikola Kalinić emotivniji nego ikad: "Pravio sam greške, gluposti i budalaštine, ali nikad nisam odustajao"
Mondo pre 1 dan
Najznačajniji košarkaš u novijoj istoriji Crvene zvezde, Nikola Kalinić (34), oglasio se prvi put od svog iznenadnog povlačenja i objasnio odluku da završi karijeru. "To je to, došao je momenat da se kaže dosta. Jedno divno putovanje od 17 godina dolazi… »
Kalinić se oglasio: "Pravio sam greške i gluposti, ali nisam odustajao"
B92 pre 1 dan
Srpski košarkaš Nikola Kalinić oglasio se na društvenim mrežama, dan nakon što je završio karijeru. Kalinić je u ponedeljak saopštio da završava igračku karijeru, te da se priključuje stručnom štabu Crvene zvezde. Objavu Kalinića prenosimo u celosti. "To… »
Nikola Kalinić se prvi put oglasio nakon odlaska u penziju: "Pravio sam greške i gluposti i budalaštine..."
Telegraf pre 1 dan
Proslavljeni srpski košarkaši, Nikola Kalinić odlučio je da ode u penziju, nakon vrlo bogate i uspešne karijere. Sada već bivši košarkaš Crvene zvezde, oglasio se tim povodom i putem Instagrama, i emotivnom porukom oprostio se od aktivnog igranja… »
Emotivna poruka Kalinića posle kraja karijere: „To je to, došao je momenat da se kaže dosta“
Kurir pre 1 dan
Srpski košarkaš je u ponedeljak saopštio da završava karijeru, ali da ostaje u Crvenoj zvezdi, gde će se priključiti stručnom štabu i započeti novo poglavlje u profesionalnom životu. Njegova odluka označila je kraj 17 godina dugog puta na parketu… »
Kalinić se oprostio od košarke: Napisao emotivni tekst i izazvao niz reakcija navijača
Nova pre 1 dan
Nikola Kalinić, bivši košarkaš Crvene zvezde, oglasio se porukom u kojoj je sumirao svoju karijeru. Kalinić je odlučio da je definitivno došlo vreme za kraj igračke karijere, što je potvrdio i ovim tekstom. "Jedno divno putovanje od 17 godina dolazi do… »
"Pravio sam greške i gluposti"! Oglasio se Nikola Kalinić posle završetka karijere!
Večernje novosti pre 1 dan
Doskoraši košarkaš Crvene zvezde stavio tačku na aktivno igranje. Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Kalinić je u ponedeljak saopštio da završava igračku karijeru, te da se priključuje stručnom štabu Crvene zvezde. Objavu… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 13 satijoš 19 povezanih
Jorgovanka Tabaković: Inflacija će biti manja, a privredni rast će biti veći
Nova ekonomija pre 1 danjoš 30 povezanih
Niški studenti tvrde da je njihova koleginica pretrpela policijsko nasilje: Uskraćeni joj medicinska pomoć i pravo na advokata
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Viktorije Plzenj u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Rijera se ne plaši nikoga.
Dnevnik pre 1 danjoš 118 povezanih