Povezane vesti
'Uradio sam to zbog izazova': Kako policija pokušava da reformiše hakere
BBC News 18.08.2026
Sajber prevencija je pretežno usmerena na dečake i mlade muškarce koji su u riziku da budu privučeni sajber kriminalu. Lukas je imao 16 godina kad je upao u nevolje zbog hakovanja kompjutera u njegovoj školi. Dvaput. „Bio je to izazov, da vidim da li… »
'Uradio sam to zbog izazova': Kako policija pokušava da reformiše hakere
Radio 021 18.08.2026
Sajber prevencija je pretežno usmerena na dečake i mlade muškarce koji su u riziku da budu privučeni sajber kriminalu. BBC Lukas kaže da je imao osećaj da nešto postiže hakovanjem Lukas je imao 16 godina kad je upao u nevolje zbog hakovanja kompjutera u… »
‘Uradio sam to zbog izazova’: Kako policija pokušava da reformiše hakere
Južne vesti 18.08.2026
BBC Lukas kaže da je imao osećaj da nešto postiže hakovanjem Lukas je imao 16 godina kad je upao u nevolje zbog hakovanja kompjutera u njegovoj školi. Dvaput. „Bio je to izazov, da vidim da li mogu“, rekao je on za BBC. Želeo je pristup igricama i da… »
Vesti dana »
Šapić o incidentu na Bežanijskoj kosi: "Moja najveća greška je što se nisam udaljio“
NIN pre 6 minutajoš 102 povezane
Upravo je počelo, a evo koliko će trajati Meteorolog Todorović otkrio do kada će trajati Miholjsko leto i šta je njegov glavni karakter, a nije visoka temperatura
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
"Tih 21 km su za nas veoma važni, 2 milijarde nije malo": Vučić obilazi deonicu glavnog puta kod Bora
Blic pre 31 minutajoš 23 povezane
Danas je Svetski dan srca - "Bolest srca može biti neprimetna: Uhvati ritam srca! Ne propusti ni jedan otkucaj!"
Plus online pre 2 satajoš 14 povezanih
CNN, MS NOW i Politico traže od sudije da spreči Trampa da ponovo uvede zabranu pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 41 minutajoš 9 povezanih