Povezane vesti

Juventus završio veliki posao: Vikario napustio Totenhem i stigao u Torino

Juventus završio veliki posao: Vikario napustio Totenhem i stigao u Torino

Kurir pre 1 dan
Skaj Sports (Sky Sports) je preneo da će Juventus imati i opciju da otkupi ugovor 29-godišnjeg italijanskog golmana za 10 miliona evra. Vikario je u Totenhem došao 2023. godine iz Empolija, i od tad je odigrao ukupno 117 utakmica za engleski klub, ne… »
Juventus uspeo da dovede Vikarija

Juventus uspeo da dovede Vikarija

B92 pre 1 dan
Italijanski fudbalski golman Giljermo Vikario prešao je na pozajmicu iz Totenhema u Juventus, saopštio je klub iz Torina. Kako se navodi, pozajmica je besplatna i ona će trajati do 30. juna 2027. godine, a Juventus će imati opciju da za osam miliona evra… »
Barsina „bomba“ i rukavica u lice Realu – Rodri: „Došao sam da osvojimo sve!“

Barsina „bomba“ i rukavica u lice Realu – Rodri: „Došao sam da osvojimo sve!“

Sputnik pre 19 sati
Rodri je i zvanično novi fudbaler Barselone, čime je stavljena tačka na jednu od najvećih transfer saga ovog leta, svetski šampion i osvajač „Zlatne lopte“ napustio je Mančester siti i potpisao ugovor sa Kataloncima do juna 2030. godine. Barselona je za… »
Rodri: "Barselona je klub po mojoj meri, samo me jedno brine"

Rodri: "Barselona je klub po mojoj meri, samo me jedno brine"

Mondo pre 19 sati
Najveći transfer u Evropi je realizovan - Rodri je postao fudbaler Barselone. Predsednik kluba Đoan Laporta je skakao i slavio sa navijačima na ulici, a onda je pružio novom defanzivnom vezisti svog tima dres sa brojem godine do koje je potpisao -… »
Crno-beli predstavili pojačanje: Nikola Čumić je novi fudbaler Partizana

Crno-beli predstavili pojačanje: Nikola Čumić je novi fudbaler Partizana

Dnevnik pre 20 sati
Srpski fudbaler Nikola Čumić potpisao je za Partizan. Dvadesetsedmogodišnji krilni napadač u Humsku dolazi iz ruskog Rubina iz Kazanja, a sa crno-belima je potpisao ugovor na dve godine. Čumić u Partizan stiže bez fiksnog obeštećenja, dok sporazum sa… »
Partizan predstavio pojačanje: "Plašio sam se da i ovoga puta neću obući crno-beli dres"

Partizan predstavio pojačanje: "Plašio sam se da i ovoga puta neću obući crno-beli dres"

B92 pre 20 sati
Nikola Čumić je i zvanično novi fudbaler Partizana. Dvadesetsedmogodišnji krilni napadač stavio je potpis na dvogodišnji ugovor sa crno-belima, nakon što je u Beograd stigao iz ruskog Rubina iz Kazanja. Partizan Čumića nije platio kroz fiksno… »
Laporta blista: Uspeli smo, uspeli smo!

Laporta blista: Uspeli smo, uspeli smo!

Sport klub pre 21 sat
Rodri je zvanično postao fudbaler Barselone, posle čega je otišao sa upravom svog novog kluba na ručak. Kako se munjevitom brzinom pročulo u kom restoranu ručaju, navijači Barselone su se odmah okupili ispred i čekali ih da izađu. Čekali i dočekali… »
Nikola Čumić novi fudbaler Partizana

Radio 021 pre 20 sati
Dosadašnji fudbaler Rubina iz Kazanja Nikola Čumić novi je igrač Partizana, saopštio je danas klub. Srpski krilni napadač je sa Partizanom potpisao dvogodišnji ugovor. "Veoma sam srećan i zadovoljan što sam konačno potpisao za Partizan. Tri puta sam bio… »

Radio sto plus pre 21 sat
Srpski krilni napadač je sa Partizanom potpisao dvogodišnji ugovor. “Jako sam srećan i zadovoljan što sam konačno potpisao za Partizan. Tri puta sam bio pred potpisom, koliko se odužilo plašio sam se i da ovoga puta neću obući dres Partizana, ali na… »
Rodri prešao u Barselonu

Rodri prešao u Barselonu

Politika pre 21 sat
Rodri je sa čelnicima kluba sa stadiona Kamp Nou potpisao ugovor do juna 2030. godine. Španski fudbaler Rodri potpisao je za Barselonu, saopštio je danas šampion Španije. Svetski šampion sa Španijom stigao je u Barselonu iz Mančester Sitija, a sa… »
Rodri novi fudbaler Barselone

Rodri novi fudbaler Barselone

Radio sto plus pre 21 sat
Nekadašnji osvajač Zlatne lopte je sa Barselonom potpisao četvorogodišnji ugovor, a Skaj Sports (Sky Sports) je preneo da je klub iz Katalonije Mančester sitiju platio 76,5 miliona evra za 30-godišnjeg španskog vezistu. Rodri je u Mančester siti došao… »
Bomba na Kamp nou: Barselona dovela osvajača Zlatne lopte iz Mančester sitija

Bomba na Kamp nou: Barselona dovela osvajača Zlatne lopte iz Mančester sitija

Kurir pre 21 sat
Nekadašnji osvajač Zlatne lopte je sa Barselonom potpisao četvorogodišnji ugovor, a Skaj Sports (Sky Sports) je preneo da je klub iz Katalonije Mančester sitiju platio 76,5 miliona evra za 30-godišnjeg španskog vezistu. Rodri je u Mančester siti došao… »
Real se nećkao, ali Barselona nije – Rodri zvanično potpisao za prvaka Španije

Real se nećkao, ali Barselona nije – Rodri zvanično potpisao za prvaka Španije

RTS pre 21 sat
Španski fudbaler Rodri potpisao je četvorgodišnji ugovor sa Barselonom, saopštio je šampion Španije. Svetski šampion sa Španijom stigao je u Barselonu iz Mančester Sitija, a sa čelnicima kluba sa stadiona Kamp Nou potpisao je ugovor do juna 2030. godine… »
Rodri zvanično stavio paraf na ugovor - Barselona ga "vezala" do 2030. godine

Rodri zvanično stavio paraf na ugovor - Barselona ga "vezala" do 2030. godine

B92 pre 22 sata
Barselona je dobila ogromno pojačanje na sredini terena, što se najavljivalo danima, sada se i ostvarilo - Rodri je novi fudbaler katalonskog kluba. Barselona i Mančester siti postigli su dogovor o transferu španskog reprezentativca, koji je sa klubom sa… »
Barselona predstavila Rodrija!

Barselona predstavila Rodrija!

Telegraf pre 21 sat
Barselona je napravila ogroman potez na fudbalskom tržištu i u svoje redove dovela jednog od najcenjenijih vezista današnjice. Rodri, punim imenom Rodrigo Ernandez Kaskante, napustio je Mančester siti i karijeru će nastaviti na Kamp Nou, nakon što su dva… »
Ozvaničen transfer: Najbolji na svetu potpisao za Barselonu! (video)

Ozvaničen transfer: Najbolji na svetu potpisao za Barselonu! (video)

Večernje novosti pre 21 sat
Španski fudbaler Rodri potpisao je za Barselonu, saopštio je danas šampion Španije. rosdemora / Alamy / Profimedia Svetski šampion sa Španijom stigao je u Barselonu iz Mančester Sitija, a sa čelnicima kluba sa stadiona Kamp Nou potpisao je ugovor do juna… »
Rodri potpisao, predsednik Barse slavio na ulici sa navijačima: Upravo je napravio super-tim

Rodri potpisao, predsednik Barse slavio na ulici sa navijačima: Upravo je napravio super-tim

Mondo pre 22 sata
Barselona je definitivno dovela Rodrija (30) iz Mančester sitija, a predsednik kluba Đoan Laporta oduševljeno je slavio njegov dolazak, i to na ulici, sa navijačima. Oni su čekali ispred jednog restorana u kojem su članovi rukovodstva kluba ručali sa… »

Vesti dana »