Povezane vesti

Bojana (29) se udaje za 23 godine starijeg glumca - suprotstavila se ocu: "Rekli su da me niko neće oženiti"

Bojana (29) se udaje za 23 godine starijeg glumca - suprotstavila se ocu: "Rekli su da me niko neće oženiti"

Telegraf pre 2 dana
Ljubavni život Vahidina Prelića (52) postao je izuzetno interesantan javnosti nakon što je on posle razvoda zavoleo 23 godine mlađu Bojanu Radić. Glumac je izabranicu nedavno zaprosio, a par uveliko priprema svadbu o čemu buduća mlada izveštava pratioce… »
"Rekli su da me niko neće oženiti": Bojana (29) smuvala 23 godine starijeg glumca, suprotstavila se roditeljima

"Rekli su da me niko neće oženiti": Bojana (29) smuvala 23 godine starijeg glumca, suprotstavila se roditeljima

Mondo pre 2 dana
Nakon razvoda, Vahidin Prelić (52) sreću je pronašao pored 23 godine mlađe Bojane Radić, koju je nedavno i zaprosio. Par uveliko planira svadbu, a lepa verenica na društvenim mrežama deli svaki detalj priprema. Ovog puta privukla je pažnju duhovitom… »
"Rekli su da me niko neće oženiti" Bojana (29) se zaljubila u našeg glumca (52) i suprotstavila ocu: "Shvatam da je čudno"

"Rekli su da me niko neće oženiti" Bojana (29) se zaljubila u našeg glumca (52) i suprotstavila ocu: "Shvatam da je čudno"

Blic pre 2 dana
Ljubavni život Vahidina Prelića (52) postao je izuzetno interesantan javnosti nakon što je on posle razvoda zavoleo 23 godine mlađu Bojanu Radić. On je izabranicu nedavno zaprosio, a par uveliko priprema svadbu o čemu buduća mlada izveštava pratioce… »

Vesti dana »