Povezane vesti

"Rijaliti se odrazio na moju psihu" Darko Tanasijević otvorio dušu, progovorio o ulasku u Elitu 10 i promenama koje sleduju

"Rijaliti se odrazio na moju psihu" Darko Tanasijević otvorio dušu, progovorio o ulasku u Elitu 10 i promenama koje sleduju

Kurir pre 2 dana
Uskoro nas očekuje nova sezona "Elite", koja će početi 5. septembra, a Darko Tanasijević otkriva da li će, i na koji način, doći do promene pravila, broju učesnika, ali i ko će se useliti u Belu kuću. Darko iskreno priznaje da, koliko god voleo posao… »
"Zbog rijalitija imam probleme", Darko Tanasijević o ulasku u Elitu 10 i promeni pravila, pa otkrio kako se Jovana Jeremić…

"Zbog rijalitija imam probleme", Darko Tanasijević o ulasku u Elitu 10 i promeni pravila, pa otkrio kako se Jovana Jeremić…

Blic pre 2 dana
Ističe da je Murat ostavio najjači pozitivan utisak zbog svoje prilagodljivosti, dok je Sofija šokirala svojim ponašanjem i lažima. Otkriva da naporan rad i stalna komunikacija sa učesnicima i njihovim porodicama utiču na njegovo psihičko stanje. Darko… »

Vesti dana »