Povezane vesti

Vudi Harelson u Sarajevu Slavni glumac ispričao zašto je odbio ulogu u čuvenom filmu i kako mu je majka upoznala Redforda…

Vudi Harelson u Sarajevu Slavni glumac ispričao zašto je odbio ulogu u čuvenom filmu i kako mu je majka upoznala Redforda…

Blic pre 1 dan
Vudi Harelson je dobio Počasno Srce Sarajeva na 32. Sarajevo Film Festivalu za doprinos filmskoj umetnosti. Na masterklasu je govorio o svojim životnim počecima, uticaju serije 'Kafić Uzdravlje' i ljubavi prema nastupanju. Američkom glumcu Vudiju… »
"Dirnuli ste moje srce svojim srcem": Vudiju Harelsonu uručeno Počasno srce Sarajeva

"Dirnuli ste moje srce svojim srcem": Vudiju Harelsonu uručeno Počasno srce Sarajeva

Nova pre 1 dan
Holivudski glumac Vudi Harelson ovenčan je večeras Počasnim srcem Sarajeva za doprinos filmskoj umetnosti. Nakon što je danas održao masterklas za pamćenje u okviru 32. Sarajevo film festivala američki glumac Vudi Harelson dobio je nagradu Počasno srce… »
Vudiju Harelsonu uručeno Počasno Srce Sarajeva

Vudiju Harelsonu uručeno Počasno Srce Sarajeva

N1 Info pre 1 dan
Legendarnom američkom glumcu Vudiju Harelsonu večeras je svečano uručeno Počasno Srce Sarajeva, u znak priznanja za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti i izuzetnu glumačku karijeru. Nakon uručenja uslediće projekcija filma „Dobrodošli u Sarajevo“ Majkla… »
Harelson: Počasno Srce Sarajeva mi znači više od bilo koje nagrade do sada

Harelson: Počasno Srce Sarajeva mi znači više od bilo koje nagrade do sada

RTS pre 1 dan
Američkom glumcu Vudiju Harelsonu uručeno je „Počasno Srce Sarajeva“ na 32. Sarajevo film festivalu, za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti i izuzetnu glumačku karijeru. Preuzimajući nagradu, Harelson je rekao da mu priznanje znači više od bilo kog… »

Vesti dana »