Povezane vesti

Musijala se oglasio: Dijagnostifikovane su mi privremene epizode nesvestice

Musijala se oglasio: Dijagnostifikovane su mi privremene epizode nesvestice

RTS pre 19 sati
Fudbaler Bajerna Džamal Musijala oglasio se posle dva padanja u nesvest u četiri dana i istakao da su mu dijagnostifikovane privremene epizode nesvestice. Musijala je u utorak kolabirao na prijateljskom meču protiv Hajdenhajma, što je dodatno zabrinulo… »
Musijala se oglasio i otkrio od čega boluje: Sada je jasno zašto mu je pozlilo dva puta u četiri dana

Musijala se oglasio i otkrio od čega boluje: Sada je jasno zašto mu je pozlilo dva puta u četiri dana

Nova pre 19 sati
Džamal Musijala, fudbaler Bajerna, oglasio se nakon što mu je pozlilo po drugi put u četiri dana. Musijala se srušio na teren u utorak 18. avgusta tokom prijateljske utakmice protiv Hajdenhajma. Isto mu se dogodilo i 15. avgusta protiv Lajpciga. Musijala… »
Otkriven razlog: Poznato zašto se Musijala dvaput srušio na zemlju!

Otkriven razlog: Poznato zašto se Musijala dvaput srušio na zemlju!

Večernje novosti pre 19 sati
Fudbaler Bajerna Džamal Musijala oglasio se posle dva padanja u nesvest u četiri dana. Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia On je naveo da su mu dijagnostifikovane privremene epizode nesvestice. koje se lako leče i da nema razloga za brigu. "Pre svega… »
Oglasio se Džamal Musijala: Evo šta je nakon nove nesvestice poručila zvezda Bajerna...

Oglasio se Džamal Musijala: Evo šta je nakon nove nesvestice poručila zvezda Bajerna...

Kurir pre 19 sati
Nakon što se drugi put u poslednja četiri dana onesvestio na terenu, Džamal Musijala se oglasio na društvenim mrežama. Poručio je da je, što je i najvažnije, dobro. Pokušao je Musijala da objasni navijačima o čemu se radi, istakao je da je svestan… »
Musijala objasnio nesvestice i poručio – dobro sam

Musijala objasnio nesvestice i poručio – dobro sam

Sport klub pre 20 sati
Nakon što se drugi put u poslednja četiri dana onesvestio na terenu, Džamal Musijala se oglasio na društvenim mrežama. Poručio je da je, što je i najvažnije, dobro. Pokušao je Musijala da objasni navijačima o čemu se radi, istakao je da je svestan… »

Vesti dana »