Povezane vesti

"Neradnik od 40 godina živi u iznajmljenom stanu" Bivša devojka rijaliti zavodnika šokirala: "Mrzim folirante"

"Neradnik od 40 godina živi u iznajmljenom stanu" Bivša devojka rijaliti zavodnika šokirala: "Mrzim folirante"

Blic pre 9 sati
Smatra da Đukić nije bio iskren u vezi njegovog odnosa s Aneli u Dubrovniku i dovodi u pitanje njihovo prijateljstvo. Kritikuje Filipov životni stil, tvrdeći da je neradnik i da živi pod kirijom sa 40 godina, te da nikad ne bi bio njen izbor za ozbiljnu… »
"Ona je budala koja laže" Filip Đukić besan, otkrio sve o odnosu sa Aneli, a o Jovani nije štedeo reči

"Ona je budala koja laže" Filip Đukić besan, otkrio sve o odnosu sa Aneli, a o Jovani nije štedeo reči

Kurir pre 16 sati
Filip Đukić stigao je u Beograd gde će se suočiti sa devojkama sa kojima je bio u nekoj vrsti emotivne veze u Eliti 9, a sada je govorio o sukobu sa Jovanom Cvijanović kao i odnosu sa Aneli Ahmić. Filip tvrdi da je u Dubrovniku bio kao Anelin prijatelj… »
"Ona je budala koja laže" Filip Đukić nikad besniji: Otkrio sve o odnosu sa Aneli, pa urnisao Jovanu

"Ona je budala koja laže" Filip Đukić nikad besniji: Otkrio sve o odnosu sa Aneli, pa urnisao Jovanu

Blic pre 23 sata
Jovana je iznela svoju stranu, tvrdeći da ima dokaze i optužuje Filipa za laganje i foliranje. On smatra da Jovana lažno predstavlja njihov odnos i potencira priče o navodnom intimnom odnosu. Filip Đukić stigao je u Beograd gde će se suočiti sa devojkama… »
"Imam dokaze, donela sam sve", Jovana raskrinkala Filipa Đukića i Aneli: "Zbog podrške je to uradio, u vezi su" (video)

"Imam dokaze, donela sam sve", Jovana raskrinkala Filipa Đukića i Aneli: "Zbog podrške je to uradio, u vezi su" (video)

Blic pre 23 sata
Tvrdi da između Filipa i Aneli postoji više od prijateljstva i smatra da lažu Izjavila je da ne veruje Filipovim opravdanjima i iznela nove dokaze protiv njega. Jovana Cvijanović stigla je u emisiju "Narod pita" spremna za suočavanje sa Filipom Đukićem… »

Vesti dana »