Povezane vesti
Peković spakovao kofere i odveo suprugu u Tursku, poveli celu svitu obzbeđenja zbog bivše
Telegraf 19.08.2026
Nekadašnji košarkaš Nikola Peković odlučio je da pred sam kraj leta još jednom spakuje kofere i otputuje na odmor sa svojom drugom suprugom nakon što se nedavno razveo od prve žene Violete Peković. Par je za destinaciju ponovo izabrao Antaliju u Turskoj… »
Nakon razvoda Nikola Peković sa novom suprugom otišao na odmor u Tursku: Evo gde se baškare i koliko novca su izdvojili za…
Blic 19.08.2026
Par je na letovanju u pratnji članova obezbeđenja koji brinu o njihovoj sigurnosti. Peković je poznat po tome što svoj privatni život drži daleko od medija i retko deli lične detalje. Nekadašnji košarkaš Nikola Peković odlučio je da pred sam kraj leta… »
Otkrivamo gde je Nikola Peković odveo drugu suprugu na odmor! Destinacija je ciljano odabrana, jedan detalj govori sve, a tek…
Kurir 19.08.2026
Nikola Peković odlučio je da pred sam kraj leta još jednom spakuje kofere i otputuje u Tursku, a naša ekipa ga je juče ispratila na put sa drugom suprugom. Nekadašnji košarkaš, koji privatni život uglavnom drži daleko od javnosti, izabrao je ovoga puta… »
Vesti dana »
RIK: U jedinstveni birački spisak upisano je oko 6,44 miliona birača
RTK pre 44 minutajoš 23 povezane
PSG: Proces protiv novosadskih aktivista nastao je kao politička hajka, a završava se izbornim kukavičlukom
Mašina pre 1 satjoš 24 povezane
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 49 minutajoš 58 povezanih
Potpisani prvi ugovori sa naftnim kompanijama za preuzimanje 5.000 tona evrodizela iz državnih rezervi
Ekapija pre 1 satjoš 16 povezanih