Povezane vesti
Peković spakovao kofere i odveo suprugu u Tursku, poveli celu svitu obzbeđenja zbog bivše
Telegraf pre 15 sati
Nekadašnji košarkaš Nikola Peković odlučio je da pred sam kraj leta još jednom spakuje kofere i otputuje na odmor sa svojom drugom suprugom nakon što se nedavno razveo od prve žene Violete Peković. Par je za destinaciju ponovo izabrao Antaliju u Turskoj… »
Nakon razvoda Nikola Peković sa novom suprugom otišao na odmor u Tursku: Evo gde se baškare i koliko novca su izdvojili za…
Blic pre 15 sati
Par je na letovanju u pratnji članova obezbeđenja koji brinu o njihovoj sigurnosti. Peković je poznat po tome što svoj privatni život drži daleko od medija i retko deli lične detalje. Nekadašnji košarkaš Nikola Peković odlučio je da pred sam kraj leta… »
Otkrivamo gde je Nikola Peković odveo drugu suprugu na odmor! Destinacija je ciljano odabrana, jedan detalj govori sve, a tek…
Kurir pre 17 sati
Nikola Peković odlučio je da pred sam kraj leta još jednom spakuje kofere i otputuje u Tursku, a naša ekipa ga je juče ispratila na put sa drugom suprugom. Nekadašnji košarkaš, koji privatni život uglavnom drži daleko od javnosti, izabrao je ovoga puta… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 13 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Isplata dela državne pomoći iz Akcijskog fonda neće uticati na inflaciju
Euronews pre 5 satijoš 29 povezanih
Studenti traže hitnu istragu: Policija nasilno privela studentkinju u Nišu
Naissus info pre 10 satijoš 10 povezanih
Veljko Simić vodi Sabah u Ligu šampiona: Šesti gol ovog leta, ruši i Zvezdinog dželata
Mondo pre 2 satajoš 117 povezanih