Povezane vesti
„Nije skidao pogled sa mene“: Službenik francuskog ministarstva drogirao stotine žena, stavljao im diuretike u kafu da bi…
Blic pre 1 sat
Policija je otkrila da je Negr vodio precizne beleške o žrtvama, uključujući vreme davanja diuretika, reakcije žena i detalje o njihovoj odeći Istraga je pokrenuta tek kada je kolega zatekao Negra kako fotografiše jednu ženu ispod stola "Bila sam potpuno… »
Francuski državni službenik nas je drogirao kako bi nas primoravao da se pomokrimo, tvrde žene
BBC News pre 9 sati
Više od 200 žena optužuje službenika Ministarstva kulture Kristijana Negra da ih je drogirao na razgovorima za posao kako bi ih naterao da mokre - dve dele vlastite priče. Više od 200 žena optužuje Kristijana Negra da ih je drogirao na razgovorima za… »
Skandal u Francuskoj: Visoki državni službenik drogirao 250 žena da bi ih gledao kako mokre
NIN pre 10 sati
Kristijan Negr, visoki francuski državni službenik, navodno je drogirao žene, a zatim posmatrao kako mokre po sebi. To je, navodno, učinio sa oko 250 žena, koje su sve došle na razgovor za posao. Službenik je na svom računaru vodio evidenciju o svakoj… »
Francuski državni službenik nas je drogirao kako bi nas primoravao da se pomokrimo, tvrde žene
Danas pre 12 sati
Više od 200 žena optužuje Kristijana Negra da ih je drogirao na razgovorima za posao kako bi ih terao da uriniraju po sebi – dve od njih su ispričale šta im se desilo. „Osetila sam veliku slabost. Više nisam osećala noge“, kaže Anais de Vos. „Uplašila… »
Službenik drogirao više od 200 žena tokom intervjua: Manijak ih opijao i terao da uriniraju pred njim
Mondo pre 14 sati
"Bila sam potpuno slaba. Uopšte nisam osećala noge. Bila sam uplašena i nisam znala šta se dešava“, kaže Anais de Vos. U julu 2011. godine, Anais, tada 27-godišnjakinja, otišla je na razgovor za posao u francuskom Ministarstvu kulture u Parizu. Iako… »
"Drogirao nas je, bolovi su bili toliko jaki": Otišle na razgovor za posao u Ministarstvo, pa preživele horor
Telegraf pre 14 sati
"Počela sam da paničim" Nekoliko žena koje su bile na razgovoru na posao u francsukom Ministarstvu kulture optužilo je Kristofera Negrea, službenika ministarstva, da ih je drogirao i seksualno napao. "Bila sam veoma slaba. Više nisam mogla kako treba da… »
Južne vesti pre 15 sati
BBC Anais de Vos sumnja da je u šolji kafe koju joj je Negre dao bila droga Više od 200 žena optužuje Kristijana Negrea da ih je drogirao na razgovorima za posao kako bi ih terao da uriniraju po sebi – dve od njih su ispričale šta im se desilo. „Osetila… »
Radio 021 pre 15 sati
Više od 200 žena optužuje službenika Ministarstva kulture Kristijana Negra da ih je drogirao na razgovorima za posao kako bi ih naterao da mokre - dve dele vlastite priče. BBC Anais de Vos sumnja da je u šolji kafe koju joj je Negre dao bila droga Više… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže jak toplotni talas sa temperaturama do 42 stepena
Naslovi.ai pre 13 satijoš 19 povezanih
Tabaković: Državna pomoć penzionerima i punoletnim građanima neće uticati na inflaciju
RTV pre 8 satijoš 29 povezanih
Niški studenti tvrde da je njihova koleginica pretrpela policijsko nasilje: Uskraćeni joj medicinska pomoć i pravo na advokata
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Zvezda u problemu: Napadač morao da napusti trening pred Viktoriju!
Hot sport pre 1 satjoš 117 povezanih