Povezane vesti
Pajola se čuo sa Milošem Teodosićem: Italijan demantovao glasine o Crvenoj zvezdi
Mondo pre 12 sati
Novajlija Partizana Alesandro Pajola stigao je u Beograd i među prvima se javio treneru Đoanu Penjaroji na dužnost. Bilo je glasina da ga je ovog leta zvala i Crvena zvezda, ali je Italijan demantovao te glasine. Posebno se osvrnuo na odnos sa… »
Partizanov „azuro“: Ovo se ne odbija, najbolja atmosfera u životu
Sport klub pre 19 sati
Novi plejmejker Partizana Alesandro Pajola sleteo je u Beograd i svojom prvom izjavom ekspresno kupio navijače crno-belih. Dugogodišnji organizator igre Virtusa oduševljen je atmosferom u Areni, koju jedva čeka da po prvi put iskusi kao član domaće… »
Pajola stigao u Partizan: Letos pričao sa Teom – „Ovu priliku prosto niste mogli da odbijete!“
Hot sport pre 22 sata
Smailagić ga upoznao sa klubom! Alesandro Pajola je stigao u Beograd i uskoro će početi pripreme u dresu Partizana. Italijanski reprezentativac je po dolasku u Srbiju govorio za Mozzart Sport o odluci da karijeru nastavi među crno-belima. Pajola je… »
Pajola o glasinama da dolazi u Zvezdu: "Čuo sam se sa Teodosićem, ali..."
B92 pre 24 sata
Novi košarkaš Partizana Alesandro Pajola je govorio o svom dolasku u Beograd. Pajola je u razgovoru za "Mozzart sport" otkrio da jedva čeka da zaigra pred navijačima Partizana. "Uzbuđen sam, zaista osećam veliko uzbuđenje. Mada sam malo umoran od puta… »
Vesti dana »
Rusija ponovo napala Kijev i okolni region, poginulo najmanje 12 ljudi
Južne vesti pre 8 minutajoš 25 povezanih
Novi toplotni talas stiže u Srbiju: Temperature do 42 stepena, najteže u dolinama Morave
Glas Zaječara pre 4 minutajoš 20 povezanih
Novi toplotni talas stiže u Srbiju: temperature do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 20 povezanih
MUP pojačao kontrolu autobusa koji voze turiste: Jedna stvar je posebno pod lupom policije
NIN pre 9 minutajoš 14 povezanih