Povezane vesti

Majka ubila troje dece, a suđenje otvara nova pitanja: Šta se zaista dogodilo u kući porodice Klensi?

Majka ubila troje dece, a suđenje otvara nova pitanja: Šta se zaista dogodilo u kući porodice Klensi?

IndeksOnline pre 15 sati
Jedno od najpotresnijih suđenja u Sjedinjenim Američkim Državama ulazi u sve dramatičniju fazu. Lindzi Klensi odgovara za smrt svoje troje male dece, dok se pred porotom iz dana u dan pojavljuju novi detalji o njenom psihičkom stanju, lečenju, odnosima u… »
Majka ubila troje dece, među njima i osmomesečnu bebu! Slučaj zaprepastio Ameriku, beleške iz njenog telefona sada otkrivaju…

Majka ubila troje dece, među njima i osmomesečnu bebu! Slučaj zaprepastio Ameriku, beleške iz njenog telefona sada otkrivaju…

Kurir pre 21 sat
"Lekovi su mi ukrali majčinstvo i moj život". To je ono što tužioci navode da je pisalo u belešci pronađenoj u mobilnom telefonu Lindzi Klansi, a koja je poslednji put izmenjena dan pre nego što je u januaru 2023. godine davljenjem usmrtila svoje troje… »
Slučaj majke koja je ubila troje dece trese Ameriku: Telefon sada otkriva šta se događalo pre tragedije

Slučaj majke koja je ubila troje dece trese Ameriku: Telefon sada otkriva šta se događalo pre tragedije

Nova pre 24 sata
„Lekovi su mi ukrali majčinstvo i život.“ Ove reči pronađene su u telefonu 36-godišnje Lindzi Klensi, majke iz Masačusetsa kojoj se sudi zbog ubistva njeno troje male dece. Beleška je poslednji put izmenjena samo dan pre tragedije koja se dogodila 24… »

Vesti dana »